ALTERNA Caviar Repair Treatment masque

ALTERNA Caviar Repair Treatment masque er en protein hårkur som skal gjenoppbygge slitt og skadet hår. Alterna er et merke som siden 1997 har produsert rene hårprodukter med ingredienser fra naturen. Caviar Repair hårkuren er basert på kaviar som skal være pleiende, dyptvirkende og ekstremt reparerende.

alterna caviar

Hva gjør den?

Caviar Repair Treatment Masque er en hårkur med et høyt konsentrat av gjenoppbyggende proteiner som reparerer et svært slitt og skadet hår. Kuren er dyptvirkende og gjenoppretter hvert eneste hårstrå. Kliniske resultater viste av 90% av testpersonene opplevde at håret ble reparert etter bare 1 gangs bruk. Egenskapene er Frizz-kontroll, mykhet og glans og styrke av håret. Produktet er uten parabener, sulfater og ikke testet på dyr.

Hvordan brukes den?

Produktet skal fordeles i lengder og spisser på nyvasket, håndkletørt hår. Virketid er 3 minutter. Denne kuren kan faktisk brukes daglig eller flere ganger i uken for intensiv behandling.

Konklusjon

Det første jeg merket når jeg åpnet denne kuren var at den luktet nydelig, men på en mild og ren måte. Jeg er veldig glad i mye lukt på hårproduktene, men denne er mye «renere» på lukt. Den er god og kremet i konsistens, og lett og fordele jevnt i håret. Jeg ser resultater etter hver gang jeg bruker den og på mitt kjemisk skadet hår så er den fantastisk. Den reparerer veldig i tillegg til at håret får fuktighet. Det blir ikke trått, slik som med mange andre proteinkurer.

Denne vil jeg absolutt anbefale til de som ønsker en hårkur for slitt og skadet hår, som vil ha noe som fungerer. Den koster litt, men er absolutt verdt pengene etter min mening!

Pris: 530,- (kan nok variere fra sted til sted)
Hvor: I frisørsalonger som fører ALTERNA

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

1 kommentar til «ALTERNA Caviar Repair Treatment masque»

  1. Hei :-)

    Jeg har et spørsmål til deg. Jeg er en danser og vi skal ha forestillinger om 6 uker. På scenen er det viktig at vi bruker en god del sminke slik at ikke ansiktet forsvinner i alt lyset. MEN jeg blir utrolig fort svett i ansiktet, og det renner svette ned i pannen, og på kinnene mine. Jeg trenger derfor en foundation som ikke «renner av» slik at jeg får «striper» og steder hvor foundationen forsvinner helt. Nå har jeg prøvd meg litt frem med Loreal True Match de siste treningene, men den renner fort bort i pannen, under øynene/over kinnbena, haken og på nesen.

    Spørsmålet mitt er rett og slett om du har noen tips til en foundation som vil sitte på 4 forestillinger fra kl. 0900-22.00..? Har hørt mye positivt om Mac Pro Longwear foundationen for eksempel. Kan du hjelpe meg? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *