Artdeco Bronzing 2012 – Marrakesh Sunset

Artdeco-marrakesh-sunset

Årets Bronzer kolleksjon fra Artdeco tar oss med til nydelige Marokko. Her er det hentet masse inspirasjon fra byen Marrakesh som også har tilnavnet gullbyen. Marrakesh Sunset Artdeco 2012 er en kolleksjon for deg som er på jakt etter en fantastisk gyllen glød!

> Du kan kjøpe Marrakesh Sunset til en billig penge her!

Artdeco Bronzing Marrakesh Sunset gjenspeiler gullbyen til det perfekte – både når det kommer til farger og design. Fargepaletten har et utrolig stilig design og ser veldig fresht ut. Palettene er en kombinasjon av fargesprakende innslag av korall og turkis og klassiske bronsjetoner.

Det hotteste mønsteret for sommeren er Paisley og flere av Marrakesh Sunset produktene har Paisley mønsteret på etuiet i tillegg til et eksklusivt avtrykk i selve produktet.

> Kjøp produktene i denne serien her!

Jeg har blitt helt forelsket i denne kolleksjonen og ønsker meg mange av produktene. Jeg har god erfaring med Artdeco og er spent på disse nye godbitene.

Produktene vi finner i denne Limited Edition kolleksjonen er Bronzer, Blush, Highlighter/glødpudder, Lip Glosser, Neglelakker og øyenskygger.

Jeg har spesielt lyst på Blushen, Solpudderet og neglelakker! 😀

Hvor: Beautybay

7 kommentarer til «Artdeco Bronzing 2012 – Marrakesh Sunset»

  1. Kult!!
    Leser bloggen din 24/7.
    Det er pga. Deg jeg har lagd meg blogg!!
    Skjekke ut??

    Sinaml.blogg.no

  2. Har selv det glødpudderet :) kjempe fornøyd !! Får en så fin og gylden hud hvis man bruker den og artdeco solpudderet i sammen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *