Beauté Pacifique – min hudpleierutine

Hudpleie er veldig viktig for meg da jeg ikke alltid har vært like heldig med huden. Siden jeg jobber i Skintonic (parfymeri), er jeg så heldig å få teste ut masse godsaker. For halvannen måned siden begynte jeg med Beauté Pacifique et dansk hudpleiemerke.

Beauté Pacifique ble utviklet etter ønske fra hudleger om å kunne tilby pasientene sine kremer med a-vitaminer uten de bivirkninger som reseptbelagt a-vitaminsyre ofte kan gi. Beauté Pacifique ble resultatet etter de danske hudlegenes ønsker.

I denne serien finner du alt fra milde, beskyttende produkter til spesialprodukter til ulike bruksområder. Produktene med A-vitamin stimulerer kollagensyntesen og rekonstruerer kollagenstrukturen i bindevevet. Dette innebærer at produktene har en forebyggende effekt på huden og effektivt reparerer solskadet hud. A-vitamin fungerer også utmerket til behandling av uren hud, som i mitt tilfelle passer perfekt!

Min hudpleierutine

Beauty Pacifique
Ovenfor ser du bildet av produktene jeg bruker. Serien fokuserer på at man skal slippe å bruke 40 minutter på badet, morgen og kveld – det skal gå fort, veldig fort. Og, man skal naturligvis få resultater.

Rens

Jeg har alltid lært at man skal rense huden morgen og kveld. Det skal man altså ikke! Ved å rense to ganger om dagen kan man irritere huden mer enn det gjør godt, og du skal derfor kun rense på kvelden.

Peeling

 • Cleansing Foam – Dette er et mykt renseskum som passer for normal, kombinert og fet hud. Dette er et One-Step cleansing produkt – rens og tonic i ett. Da trenger man altså ikke bruke ansiktsvann etterpå. Denne bruker jeg også på øynene, og har jeg makeup på meg bruker jeg den to ganger.
 • Instant Hydrating Mask – Fuktmaske som påføres i et tykt lag og lar sitte i 10 minutter. Jeg bruker også denne som nattkrem 2 ganger i uken. Den inneholder a-vitamin som motvirker aldersforandringer. Masken gir huden masse, masse fuktighet!
 • Clinical Super 2 exfoliator – En sterk syrepeeling som også inneholder skrubbekorn. Denne peeler med 3 forskjellige syrer, og er derfor super til å fjerne døde hudceller, smuss og talg. Brukes ett par ganger i uken. Denne har blitt en favoritt!

Dagpleie

På morgenen vasker jeg ansiktet med kaldt vann. Deretter påfører jeg serum og dagkrem.

Defy Damage

 • Defy Damage – Dn anti-age krem som kan benyttes til alle hudtyper. Serumet er kollagenoppbyggende og hudforyngende rik på vitaminer (A, C og E). Produktet inneholder legeurter med beroligende, reparerende og blodkarsammentrekkende effekt. Velegnet til hud med solskader og rosacea.
 • Oljefri fuktlotion – Dette er et godt produkt for både kombinert og fet hud. Den inneholder vitamin E, Aloe Vera og Hyaluronsyre. Kremen virker beroligende, kjølende og ikke minst mattende.

Nattpleie

På kvelden renser jeg med renseskummet og påfører så nattkrem. Jeg bruker Super 3 Booster som nattkrem alle kvelder bortsett fra de to hvor jeg bruker fuktmasken.

Super3booster

 • Super 3 booster – Super 3 booster er en sterkt virkende anti-rynke nattkrem. Kremen reduserer og utjevner rynker og arr etter akne. Produktet forebygger og reparerer solskader, samtidig som den reduserer talgproduksjonen i huden.

Det jeg liker så innmari godt med denne nattkremen er at den for det første er talgregulerende, da jeg sliter litt med overproduksjon av talg. For det andre så er det en sterktvirkende anti-rynke krem! Det får man sjeldent i en og samme tube/krukke! Helt genialt!

Tilleggsprodukt

 • Line Combat Fluid – Dette er et produkt som er svært omtalt i disse dager og kalles ofte «botox på flaske» på folkemunne. Line Combat er et utglattende serum, som vil være et supplement til din daglige hudpleierutine. Det inneholder 2 meget aktive ingredienser som virker avslappende og utglattende på hudens mimiske linjer. Produktet inneholder i tillegg tre typer A-vitamin som bygger opp huden. Line Combat Fluid reduserer synligheten av rynker og andre ujevnheter i huden ved å få hudens underliggende «stivnede» muskler til å slappe av. Brukes i hele ansiktet under din dag-natt krem.

Sånn, det var hvordan min hudpleierutine ser ut om dagen. Jeg har blitt forelsket i Beauté Pacifique og anbefaler det på det sterkeste!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 kommentarer til «Beauté Pacifique – min hudpleierutine»

 1. Hei hei.
  Bruker du da clinical super 2 exfoliator i stede for eks. leiremaske/ansiktspeeling?
  Ble anbefalt det, men det må jo være lettere å bruke bare ett produkt.
  Hilsen meg

  1. Hei Beate ☺️

   Jeg bruker Super 3 Clinical Exfoliator som peeling 1-2 ganger i uken. Dette er jo en peeling☺️ Men du kan gjerne bruke en leiemaske 1-2 ganger i uken også. Det er helt opp til deg. Jeg bruker ofte ansiktsmaske samme dag som jeg bruker peeling. Da peeler jeg først og avslutter med maske ☺️

   Lykke til!?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *