Bli med meg på jobb

Jeg er jo så heldig at jeg har en jobb jeg virkelig elsker! Forrige uke tok jeg med meg kamera på jobb for å vise dere litt av min arbeidsdag.

jobb

Det kommer varer hele tiden og det er alltid like spennende å åpne eskene for å se hva de inneholder. Noen ganger er det kampanjevarer som er bestilt lenge i forkant, mens andre ganger kan det være såkalt «melk og brødvarer», altså varer vi selger hele tiden som vi bestiller jevnlig. Varene må pakkes ut, dobbeltsjekkes med pakkseddel og plasseres der de skal.

jobb2

Vi følger en kampanjeplan som er felles for kjeden vår, Skintonic. Her ser vi til enhver tid hvilke varer som er på kampanjer, når nyheter kommer og hva som skal ha mest fokus. Når det kommer nye kampanjer er det alltid med materiell slik at vi kan få det frem i butikken. Da er det bare å finne frem gardintrappa og henge plakater i butikken og lage flotte kampanjebord. Jeg elsker alt som har med dilldall og gjøre, så kampanjebord er alltid like morsomt.

jobb3

Sjokkselgere skal alltid bugne av varer. Her plasseres tilbudsvarer og andre aktuelle varer. Dette gjør det enkelt for kunden å finne varene og i tillegg pynter det opp butikken.

jobb4

Også har vi makeupgondolene våre – de hellige gondolene! Jeg er jo makeupjunkie, så man får naturligvis aldri nok serier i butikken. I dag har vi Shiseido, BareMinerals, Artdeco, Lancôme, Youngblood, Anastasia Beverly Hills og TheBalm. I slutten av måneden får vi inn Clarins også!

jobb5

TheBalm er et veldig fancy merke. Her snakker vi supergode produkter til kjempefine priser. Dette er rett og slett en morsom serie!

jobb6

Også har vi hudpleie! Det er alltid like gøy og kunne hjelpe en kunde med å finne riktig hudpleie og se at kunden blir fornøyd. Hudpleie har jo så vanvittig mye å si for huden din og utstråling, og det er en glede å få jobbe med nettopp dette. Vi gir daglig ut småprøver, slik at kundene kan få prøve produkter hjemme for å finne ut om det er noe for dem eller ikke.

Kundene i butikken er jo det viktigste vi har, det er den viktigste jobben. Vi har masse forskjellige kunder som bruker forskjellige produkter og har ulike behov. Det å kunne hjelpe en kunde som sliter med huden sin, og sammen finne en god hudpleierutine og produkter som gir resultater er helt magisk. Hver gang kundene kommer inn i butikken for å si at produktene funker supert og at de er fornøyde, det er deilig. Det gir meg så mye motivasjon og glede!

Det er ikke enkelt å få tatt så mye bilder mens jeg jobber, men her kommer da i alle fall litt om hva min hverdag består av :)

Ha en fin dag!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Bli med meg på jobb»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *