Brown Smokey eye

Her har jeg sminket en brun smokey eye look.

Produkter jeg har brukt:
-Coastal Scents 88 Warm Palette
-Coastal Scents 88 Color Eye Shadow Palette
-Svart Eyeliner fra Max Factor
-Lumene Sensitive Touch Mascara

Dette er en sminkelook som kan brukes til daglig, hvis du er glad i at sminken er litt synlig.


Først la jeg en vaniljefarget øyenskygge over hele øyelokket og opp til øyenbrynsbenet. Dette er øyenskyggen som ligger som nr 2 loddrett oppe til venstre i 88 palette Color Eye Shadow.


Så la jeg øyenskyggen som du finner som nr 2 vannrett nederst i høyre hjørne på 88 Warm Palette i globallinjen, ytre v og litt ovenfor globallinjen. Denne blendet jeg forsiktig ut slik at det ikke ble noen harde kanter.


Her har jeg lagt øyenskyggen som er nr 5 vannrett nederst i høyre hjørne fra 88 Warm Palette oppå den forrige øyenskyggen. Denne er med litt mer shimmer i.


Her har jeg lagt øyenskyggen som er nr 4 vannrett nest nederste fra fra høyre i 88 Warm Palette på indre delen av øyelokket. Denne har jeg blendet med resten av fargen slik at det ble en naturlig overgang som du kan se på bildet ovenfor.


Som du sikkert ser så har jeg lagt på en svart eyeliner langs vippekanten på øyelokket. Jeg har også lagt en svart eyeliner på ytre del under de nedre vippene. (Under øyet). Deretter har jeg lagt på fargen nr 5 vannrett nederst i høyre hjørne fra 88 Warm Palette oppå den svarte eyelineren. Dette ser man dessverre ikke på bildet.


Avsluttet med å legge svart eyeliner på våtkanten både oppe og nede og deretter mascara.

Håper dette forklarte litt 😉

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 kommentarer til «Brown Smokey eye»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *