Burberry Brit

Burberry-britt

Parfymer er en ting jeg syns er veldig vanskelig. Ofte finner man parfymer som lukter godt, men.. det er alltid et lite men. Burberry Brit der i mot, er en parfyme uten noe men. Denne parfymen har virkelig falt i smak hos meg og kommer til å bli brukt mye fremover. Denne parfymen var en av de første parfymene som Burberry lanserte og den er i mine øyne den beste av dem.

 

Burberry Brit kommer i både Eu de Parfum og Eu de Toilette hvor EdP har en sterkere og mer konsentrert lukt enn EdT i tillegg til at den har lengre holdbarhet. Begge to lukter utrolig godt, men foretrekker absolutt Burberry Brit EdP.

Det jeg liker så godt ved denne parfymen er at den er ikke for intens, men likevel litt sterkere enn søte Escada parfymer. Lukten på Burberry Brit er helt herlig! 😀

På bildet ovenfor ser dere Burberry Brit EdP til venstre og Burberry Brit EdT til høyre. Flaskene på disse produktene er veldig klassiske og stilrene. De er veldig enkle uten mye dill-dall.

Dette sier Burberry om produktet;

  • A delicate, fresh scent with sharp top notes of crisp green almond, icy pear and Italian lime
  • Heart notes of sugared almonds and lush white peony add a soft sweetness
  • The scent intensifies with the warmth of amber and mahogany
Burberry Brit kan jeg anbefale til alle som liker litt sterkere parfymer, men likevel ikke alt for sterke. Lukten er krydret og spesiell, noe jeg liker svært godt. 
Karakter: 6/6!!
Hvor: Parfymelle
 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 kommentarer til «Burberry Brit»

  1. Jeg kan også fortelle at burberry london, for menn, også er fantastisk når det er kaldt, som i Norge er ganske mange mnd i året, det er sikkert derfor du liker den så godt. Prøv med noe lettere når det er varmt i været så vil du kjenne at lukten åpner seg opp på en helt spesiell måte.

    1. Ja, det er ganske vanskelig :) Jeg har fått mye mer innblikk i den jungelen etter at jeg begynte å jobbe på Parfymelle :) Det finnes jo utrolig mye deilige lukter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *