Cherryculture

Cherryculture er en nettbutikk som ble lansert i september 2006. Nettbutikken fører billige sminkemerker som for eksempel NYX og Jordana. På cherryculture kan du få veldig mye sminke for pengene, slik at om du kanskje ikke har så god råd, men behov for å bytte ut litt i sminkepungen så er cherryculture noe for deg.

Jeg har bestilt fra denne nettbutikken veldig mange ganger og er alltid like fornøyd. Lengste leveringstiden jeg har opplevd er 15 dager, noe jeg ikke syns er så aller værst. En annen ting som er et stort pluss hos Cherryculture er at de skriver ned verdien på pakken slik at du slipper unna toll. Hadde de ikke gjort det, hadde man jo måtte holde seg til å bestille varer for maks 200,- noe som ikke er så lett når man først har begynt. Spesielt er det et problem for meg 😉

Klikk her for å besøke Cherryculture!

NYX er et av merkene som selges hos cherryculture. Dette er blir kalt et billigmerke, men i norske butikker er prisene minst like høye som mye annen sminke – noe jeg syns er helt idiotisk. NYX har veldig mange gode produkter, men også noen produkter som de er mindre heldige med. Men, for meg gjør ikke dette så veldig mye da prisen er slik den er. Favorittproduktene mine fra NYX er Single Eyeshadow og Powder Blush. Leppestiftene og Lipglossene fra NYX er også veldig gode!

Jordana er også et av merkene som Cherryculture selger. Jeg har ikke prøvd ut like mange av deres produkter, men har vært veldig fornøyd med deres Blush.

Kort sammendrag:

– Veldig lave priser
– Gode produkter
– Bra kundeservice
– Forholdsvis kjapp levering
– Skriver ned verdien

Besøk cherryculture for en god handel!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Cherryculture»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *