Clarins renseprodukter

Nå skal du få en omtale av mine Clarins renseprodukter. Clarins er en plantebasert hudpleieserie som ligger på topp i hele verden. De har produkter for alle hudtyper og alle hudproblemer. Clarins har mange renseprodukter, og her kommer omtale på 4 av dem. La oss begynne!

clarinsrenseprodukter

Hvordan bruke Clarins renseprodukter?

Clarins har renseprodukter til alle hudtyper og alle hudtilstander. Her gjelder det å velge hvordan type rens man ønsker. Noen kan skummes opp og vaskes av med vann, mens andre skal brukes sammen med tonic etc. Liker du å vaske av rensen med vann, så velger du en foaming cleanser. Ønsker du rens uten vann så kan du velge en cleansing milk.

instanteyemakeupremover

Clarins Instant Eye Make-Up Remover – Dette er en tofaset sminkefjerner som må ristes før bruk. Jeg legger den på bomullspads og holder dem på øyet en liten stund før jeg begynner å dra forsiktig. Da fjerner den all makeup på et blunk. Den etterlater ikke noe oljeslør på øynene, og det er et stort pluss. Instant Eye Make-Up remover har kornblomst i seg, som virker beroligende på øynene og pleiende på vippene. Jeg er kjempefornøyd med produktet og kommer nok til å fortsette å kjøpe denne når den går tom. Psst.. Har du vippeextensions og ønsker en sminkefjerner fra Clarins, kan du velge den for sensitiv hud som ikke inneholder olje!

puremeltcleansinggel

Clarins Pure Melt Cleansing Gel – For meg som bruker mye makeup er det viktig med renseprodukter som virkelig fjerner all makeup og renser skikkelig opp. Pure Melt Cleansing gel er en rensegele som påføres på tørr hud og jobbes godt inn i huden, for så å skumme opp med vann. Denne smelter og blir til olje, som igjen fjerner all foundation og makeup effektivt! Jeg bruker denne som en pre-cleanser, altså for å fjerne makeup og rense kjapt før jeg går over på skumrensen. Denne kan selvfølgelig brukes alene som rens, om man ønsker det, men jeg ville da brukt en annen rens på morningen. Jeg må også nevne at denne er svært effektiv mot sorte prikker, da fett løsner opp fett! Dette er også definitivt et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen!

gentlefoamingclenser

Clarins Gentle Foaming Cleanser – Dette er et av renseskummene til Clarins. Disse finnes for alle hudtyper, jeg har for normal og kombinert hud. Denne skummes opp med vann og jobbes inn i huden for så å skylde av. Her trenger man egentlig ingen toner etterpå, men jeg bruker alltid toner uansett. Denne renser godt og huden etterlates kjempemyk, ikke stiv og stram som mange andre renseprodukter gjør.

onestepcleanser

Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser – Denne tilhører serien med One-Step renser og er et 3 i 1 produkt. Her har du lett exfoliering, rens og tonic i samme tuben. Denne har små korn som gir en lett peeling, men du kan likevel bruke den hver dag. Det jeg virkelig elsker med denne er hvordan huden kjennes etterpå. Huden blir ekstremt myk og du kjenner at du er ordentlig ren. Denne er super å ha med seg på reise, da du har 3 i 1. Denne kommer jeg helt klart til å kjøpe igjen når den går tom, noe som ikke er så lenge til 😉

Rensemelk + tonic

Ønsker du en rensemelk, slik at du slipper å vaske ansiktet med vann så har Clarins også tre produkter du kan velge mellom. De har rensemelk for normal mot tørr hud og en for kombinert til fet hud. Det siste produktet er en rensekrem som virkelig fjerner frie radikaler og som er en luksusrens. Denne er svært fin for en tørr og voksen hud.

Dersom du velger å bruke en av rensemelkene eller rensekremen, SKAL du bruke tonic etterpå. Dette fordi at du må balansere ph`en i huden. Her har du tre tonicer å velge mellom, disse velger du også utifra hudtypen din.

Produktene er sponset

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *