COLAB Tørrshampoo

Tørrshampoo er virkelig i vinden om dagen og dette ikke uten grunn! Det er et fantastisk stylingprodukt og hjelpemiddel i en travel hverdag. COLAB har kommet med mange fantastiske tørrshampoer og jeg har vært så heldig å få testet noen av dem.

colabtorrshampoo

Hva er COLAB Tørrshampoo?

COLAB tørrshampo er en tørrshampo som virker rengjørende på håret. Dette er et produkt som er genialt å bruke dersom man vil vaske håret litt sjeldnere, men sliter med at det blir fett. Da vil tørrshampoen gjøre underverker på håret. I tillegg til dette så er det et stylingprodukt. COLAB har vanlige tørrshampoer, men også volum tørrshampo.

Colab Sheer & Invisible tørrhsampoo kan brukes av alle hårfarger og etterlater ikke hvite rester i håret. Colab Sheer & Invisible absorberer fett fra hodebunnen, forfrisker håret og hårrøttene. Colab Sheer & Invisible tørrshampoo gir håret en følelse av å være rent og luftig og etterlater håret velduftende og friskt.

Colab Extreme Volume tørrshampoo gir masse volum og tekstur til håret ditt. Med Colab Extreme Volume tørrshampoo oppnår du fantastisk fylde og en forfriskende boost til håret. Denne absorberer også fett og gir hårrøttene et kraftig løft og gir håret fylde, volum og tekstur, samt gir frisyren din hold. Colab Extreme Volume tørrshampoo etterlater håret friskt og velduftende! Denne er genial dersom du har flatt, tynt hår. Her er det MASSE volum!

colabtorrshampo

 

Disse finnes i mange lukter som for eksempel Paris, New York, London og Monaco! Min personlige favoritt er Paris, den har en blomstrende duft av rose, jasmin og patchouli.

Tørrshampo passer perfekt på de dager hvor man ikke har tid til å vaske håret, eller dersom man ønsker å spare håret for alt for mange hårvask i uken. Selv bruker jeg tørrshampo hver dag, da jeg trenger litt volum og håret blir dessuten mye enklere å style.

Alle tørrshampoene skal ristes godt før bruk og hold litt avstand fra håret når du sprayer.

Har du prøvd COLAB før?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *