Dagsminke i bruntoner

Satintaupe4

Mac Satin Taupe er en nydelig øyenskygge meg frost finish. Denne fargen er perfekt til både hverdagssminke og festsminke. I dag har jeg brukt den til hverdagssminke. Jeg har laget en steg for steg sminkelook til dere. Håper dere liker den! 😉

Steg 1 – Legg en øyenskyggeprimer i globalen, øyenkroken og under øyet.

Steg 2 – Legg en base på øyelokket. Jeg har brukt NYX Jumbo Eyeshadow Pencil i fargen Yoghurt.

Steg 3 – Legg så en brun/grå øyenskygge med shimmer i. Du kan egentlig bruke hvilken farge du vil i dette steget. Jeg har brukt MAC Satin Taupe.

Steg 4 – Legg deretter en forholdsvis mørk brun, matt farge i globalen og blend denne slik at det ikke blir noe harde overganger. Jeg har brukt MAC Haux.

Steg 5 – Legg så en shimmer øyenskygge under vippene nede. Her har jeg lagt #Smog fra Urban Decay naked palette. I øyenkroken og under øyenbrynsbenet #Virgin fra samme palettet. Dette er en lys highlight farge, men du kan godt bruke en annen highlight om du ønsker det.

Steg 6 – Avslutt så med å legge en brun eyeliner på våtkanten og påfør din favoritt mascaraen din. Jeg har brukt en brun eyeliner fra Maybelline. (husker ikke navnet). Mascaraen jeg har brukt er L’orèal Lach Architect 4D Mascara.

Hva syns dere? :)

Dette er en veldig enkel sminkelook som passer fint både til hverdag og fest 😉

Produkter jeg har brukt:
NYX Jumbo Eyeshadow Pencil #Yoghurt
MAC e/s Satin Taupe
MAC e/s Haux
Urban Decay #Smog og Virgin
L’orèal Lach Architect 4D Mascara
Maybelline brun eyeliner

2 kommentarer til «Dagsminke i bruntoner»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *