Endelig er den min!

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er en skikkelig makeupjunkie og må derfor prøve ut alt som er nytt. Denne har jeg siklet på på Instagram og nå er den endelig min! Anastasia Glow kittet finnes i to forskjellige farger. Jeg har den mørkeste og den er NYDELIG!

anastasiaglow

Pakningen i seg selv er nydelig, men når jeg åpnet den så ble jeg så glad! Den har fire nydelige highlightere i ulike farger i seg.

glowkitanastasia

Har du sett noe så fint? Jeg elsker highlightere og derfor passet denne meg perfekt, fire stykker i ett og samme palett. Dette er som sagt det mørkeste palettet, så denne er i utgangspunktet litt for mørk til meg, men jeg syns denne var mye finere enn den lyse. Jeg har ikke testet den mer enn noen få ganger, og til nå så syns jeg nok at kvaliteten og konsistensen på disse virker dårligere enn Mary Luminizer, men jeg må teste den ut litt mer før jeg kommer med omtalen.

Har du ønsket deg dette palettet?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *