Enkel frisyre med hair extensions

hairextensionsoppsett1

Jeg fikset håret til naboen veldig kjapt her om dagen. Hun har egentlig kort hår, men satte i hair extensions og lagde en superenkel frisyre.

>Du kan kjøpe hair extensions fra Rapunzel her!

På første bildet ser du håret til Anita uten extensions i.  Hun har som dere ser ganske kort lengde på håret. På bildet til høyre har hun 60 cm clip on extensions fra Rapunzel Of Sweden i. Fargen på hennes hår er en mørk 3’er og extensionet er i fargen 1B BlackBrown.

Her er den ferdige frisyren. Dette er selvfølgelig smak og behag, men jeg syns hun kledde denne frisyren veldig godt. Som dere kanskje ser så er hun lang og smal i ansiktet og hun vil dermed ikke se like smal ut når man får litt volum på toppen.

Først startet jeg med å tuppere en del spesielt bak, men også på sidene og foran. Dette er en veldig kul frisyre som passer best til litt rocka jenter. Anita, naboen min er veldig bestemt og har absolutt egne meninger som hun deler med andre. Denne frisyren og litt stilige klær er det som kler henne best.

Klikk her for å lese mer om Rapunzel Of Sweden! :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *