Festsminke

stegforsteg

I dag har jeg laget en sminkelook som passer kjempefint til både hverdagslig bruk og til fest.

Jeg har brukt videokameraet mitt til å ta bilder på denne looken også, så dere må unnskylde kvaliteten 😉

Jeg har brukt:
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, NYX Luster, NYX Herb, NYX Utopia Gold, Sort eyeliner fra maybelline, Hvit shimmer øyenskygge fra Guerlain Ombre Èclat 4 Shades palette, Lumene Sensitive Mascara.

Steg 1: Legg en god base på øyelokke. Jeg har brukt Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.

Steg 2: Legg en sort eyeliner langs vippekanten på øyelokket. Denne duser du så ut med en pensel. Jeg brukte Sort eyeliner fra Maybelline og penselen E85 fra Sigma.

Steg 3: Legg så en grønn øyenskygge med skimmer over hele øyelokket og opp i globalen. Jeg har brukt NYX Luster. En varm, grønn naturfarge. Denne fargen legger du også på på midten under vippene nede. Til å påføre skyggen på øyelokket brukte jeg E55 fra Sigma og under øyet brukte jeg E05 fra Sigma.

Steg 4: Legg en mørkere øyenskygge på ytterste del av øyelokket og i globalen. Denne skyggen legger du også ytterst langs nedre vippekant og blender godt sammen med skyggen som du la på midten nede. Jeg har brukt NYX Herb og kosten E30 fra Sigma.

Du bestemmer selv hvor dramatisk denne looken skal være – dette gjør du ved mengden av mørk farge og hvor langt opp du legger skyggen.

Hvis du ser på bildet over så har jeg rammet inn en øyeform som er større enn mitt eget øye, men på oversiden av øyet så ser du at den følger min øyeform. Jeg legger øyenskyggen innenfor denne rammen, slik at det blir riktig form på skyggen. Hvis dere skjønner hva jeg mener? :) Litt dårlig på å forklare, men.

Steg 5: Legg en brunfarge i globalen og blend den godt sammen med den mørke grønne fargen. Jeg har brukt NYX Utopia Gold og penselen E30 fra Sigma.

Steg 6: Legg så en hvit shimmer øyenskygge i øyenskroken og under øyenbrynsbenet. Avslutt med din favoritt maskara og sminken er ferdig 😉 Du kan godt sette på noen løsvipper hvis du ønsker det. Jeg har ikke gjort det her.

Denne sminkelooken kan du gjøre med andre farger også, for eksempel brun, ferskenfarger osv. Håper dette var til inspirasjon, jenter! :-)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 kommentarer til «Festsminke»

  1. Jeg synes det ble ganske fint, er ikke så utrolig begeistret for grønne skygger heller. Men det ble ganske fint! Vippene var litt for klumpete spørr du meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *