Half face makeup

For ett par uker siden sminket jeg to modeller i forbindelse med jobb, men fikk lov til å bruke bildene. Dette er derfor et innlegg hvor jeg har sminket halve ansiktet på modellene for å vise hvor mye makeup kan gjøre.

11422390_767375186714451_517142119_o

Denne modellen er gravid og har fått litt pigmentflekker i kinnene, noe jeg har prøvd å dekke litt. I tillegg til at jeg har fokusert på å åpne øynene hennes litt og fremheve brynene. Jeg har brukt øyenskygger i bruntoner og litt ferskentone på lokket for å fremheve blåfargen i øynene hennes.

11414822_767375183381118_624074229_o

Modell nr. 2 er mørk og tåler mye farge. Hun har grønne øyne og jeg har derfor valgt lilla toner i øyenskyggen for å fremheve dette. Huden hennes er veldig tørr og derfor har jeg lagt god hudpleie på først, og deretter en foundation som gir masse fukt.

Half face makeup er en morsom måte å sminke på da man kan se store forskjeller. Disse to har jeg sminket i butikk og tok den derfor ikke helt ut. Men, dersom man ønsker å gjøre dette med store forskjeller kan man kjøre på med løsvipper og litt sprekere farger. Sot gjerne øynene og prøv deg frem på highlighting og contouring! Dette er supergøy! :)

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *