Hvordan sote øyne med en øyenskygge

Det er mye snakk om smokey eyes og sotede øyne, og dette er nok en trend som aldri kommer til å gå over. Mange syns det er vanskelig å legge smokey eyes, men trenger det egentlig å være så avansert? Her har jeg et tips til hvordan sote øyne med en øyenskygge!

sotet

Det finnes veldig mange måter og sote øynene på, og man kan bruke alle slags farger. Her har jeg lagt en mørk brun øyenskygge som nesten kan virke litt sort i fargen. Dette er en kremøyenskygge.

Når man skal sote øynene kan man velge om man vil sote hele øyet, altså på lokket også, eller om man bare vil sote i globalen. Jeg liker looken hvor man soter hele øyet, spesielt til fest.

sota

Slik soter du øyet med bare EN øyenskygge

Velg ut en øyenskygge du ønsker å sote med. Gjerne sort, mørk brun, mørk lilla eller liknende – dette er valgfritt. Du trenger også to koster. En blendingkost og en kost til å påføre på lokket. Bruk først en tettbustet kost å legg øyenskyggen over hele øyelokket. Gå deretter over til blendingkosten for å jobbe skyggen opp i globalen og i ytterkanten av øyet. Grunnen til at du nå bruker blendingkost (en kost med lange hår som ikke er så tett) er at du skal jobbe i overgangen fra øyenskyggen og opp mot brynet, slik at det ikke blir noen skarpe overganger. Legg også øyenskyggen under øyet med kosten som har tettere bust, for så å blende den ut med blendekosten. Når man soter under øyet også, så får man en fin helhet på makeupen.

Til slutt kan man også gå over øyenskyggen på lokket for å eventuelt legge på litt mer, dersom man har blendet ut mye og ønsker en skarpere farge ned mot vippene. Avslutt gjerne med eyeliner og mascara – løsvipper passer også perfekt til en slik look!

Da gjenstår det bare og si lykke til og sot i vei!

Ha en fin helg folkens :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *