Hvorfor bruke lipliner

Lipliner er et produkt som mange ofte «skipper» i sin makeuprutine. Jeg tror kanskje hovedårsaken til dette er fordi at de ikke vet hvorfor man skal bruke lipliner. Hva en lipliner virkelig kan gjøre. Det skal jeg prøve å fortelle dere i dette innlegget.

morsdag

Hvorfor bruke lipliner – jeg har jo leppestift?

På jobb hører jeg mange kunder som sier at de ikke trenger lipliner, de har nemlig funnet sin perfekte leppestift. Javel, så bra at de har funnet leppestiften, da mangler de bare liplineren. Når jeg hører dette, spør jeg ofte om de syns leppestiften sitter lenge, om den holder seg godt på plass uten å skli og om den er lett å legge. Da får jeg ofte tilbake «Njaaa, den sitter kanskje ikke så lenge. Jeg må kanskje ta den på igjen 5-6 ganger i løpet av dagen» eller «Hmm, den glir ofte litt ut i rynkene rundt munnen».

Liplinerens hovedjobb er å holde leppestiften på plass hele dagen, slik at den ikke sklir ut i kantene. Har man ujevne lepper, kan man også justere en del med lipliner. Man kan også forstørre leppene og fremheve dem.

Hvordan bruke lipliner?

Når man legger lipliner er det viktig å finne riktig farge. Man trenger ikke gå for 90-talls look med mørk lipliner rundt leppene, man kan også velge nøytrale liplinere. Jeg går ofte for en lipliner som er tilnærmet lik leppestiften jeg skal bruke, eller kanskje en tone mørkere. Før ble liplineren lagt i en strek rundt leppen, nå er det mer vanlig å duse den innover leppen. Jeg tegner som regel hele leppen med lipliner, slik at man ikke sitter igjen med noen streker rundt munn når leppestiften forsvinner. Dette forsterker også fargen på leppestiften og gir et bedre resultat.

Tegn rundt leppen din og fyll gjerne inn hele leppen. Her kan du også vurdere om du vil overline leppen, altså tegne litt utenfor for å skape større lepper. Dette kan ofte bli veldig tydelig om man tegner veldig mye utenfor, men dersom man ikke går veldig drastisk til verks så er dette en flott måte å fremheve leppene på. Her kan man også påføre highlight på amorbuen for å fremheve mer.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *