Juli favoritter

favoritterjuli

Wow, tiden flyr! Juli er allerede over og vi er nå kommet til august! Det er på tide med et nytt månedsfavoritt innlegg, så her kommer favorittene mine for juli. Håret mitt har virkelig fått gjennomgå med bleking de siste månedene, så her kommer det litt hårprodukter også.

REN eyegel

REN Active 7 eyegel – Dette er en øyekrem/gele som virker litt kjølende på øynene og gir vanvittig mye fuktighet. Jeg har hatt mye trette øyne denne sommeren og da har denne øyekremen vært fantastisk!

Anastasia glow kit

Anastasia Glow Kit «That Glow» – Dette palettet var med i Juni favoritter også, men jeg måtte bare ta det med her og. Dette palettet inneholder fire nydelige farger. På sommeren passer disse fargene perfekt. Jeg pleier ofte å blande dem, men man kan også bruke en og en alene. Det er ikke noe praktisk reisepalett da det er veldig stort og inneholder heller ingen speil. Men konsistensen er deilig og fargene er nydelige! Dette har jeg brukt VELDIG MYE!

Bareskin concealer

BareMinerals BareSkin Concealer – Altså, er du på jakt etter drømmeconcealeren til å ha under øyet? Da MÅ du teste ut denne her! Dette er den beste concealeren jeg har prøvd, og jeg har blitt forelsket! Den er akkurat passe tynn i konsistens, men den dekker også godt. Jeg kan faktisk bruke den under øyet til å lysne, men samtidig også på urenheter i ansiktet. Passer meg perfekt!

bareminerals seamlessbrush

BareMinerals Seamless Shaping & Finish Brush – Det er ingen hemmelighet at jeg har en greie for koster! Uten gode sminkekoster får man heller ikke noe godt resultat. Denne kosten fra BareMinerals har blitt en favoritt denne måneden! Jeg bruker den til highlight!

Shiseidobronzer

Shiseido Bronzer – Dette solpudderet har jeg brukt masse i juli. Det gir en varm, fin glød til huden. Har du ikke sjekket ut denne, så gjør det!

FRizzeliminator

Smooth Sexy Hair Frizz Eliminator Serum – Dette er nok et av de produktene jeg syns lukter aller best! Den lukter fantastisk! Dette er et serum til håret som demper frizz og gjør at håret ser sunnere og friskere ut. Perfekt for mitt ihjelbleket hår!

Profiber

L`oreal Pro Fiber Reconstruct Shampoo og Kur – Disse to produktene hører til en serie som jobber veldig på å gjenoppbygge håret og er laget for svært skadet hår. Jeg elsker begge produktene og har brukt de masse! Shampoen er veldig konsentrert, så jeg trenger bare bittelitt produkt. Hårkuren har jeg brukt litt som conditioner, men også som hårkur som jeg har sittet med en stund.

Hva har vært dine favoritter i juli? :)

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *