Kanebo Sensai Total Finish Compact Foundation

Dette er en pudderfoundation som jeg bruker som steg 3 i grunnsminken. Denne er ett produkt som har og dekkevne uten at det syns veldig godt. Den etterlater en silkemyk og jevn overflate. Produktet fås i flere farger, slik at du finner en som passer deg. Jeg bruker fargen, 202, og er kjempefornøyd med denne. Du kan godt bruke denne som en foundation, men jeg liker best å ha en flytende foundation på huden først. Dette er selvfølgelig smak og behag. Produktet kan påføres med en kost eller en svamp som følger med. Jeg kjøpte denne på Estetique, hvor den faktisk ikke var så dyr. Den kostet 320 kroner for refill pluss 170 kroner for skrinet. Jeg anbefaler denne til alle som har litt urenheter og som vil ha en foundation eller ett pudder med god dekkevne.

Pris: 320,-

Hvor: Estetique

Karakter: 5/5! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *