Konkurranse juli – Vinn blant annet Sigma Eyeshadow Palette

headerkonk

Da har jeg passert 40 følgere og det er dermed tid for ny konkurranse her på bloggen! :)

Premien denne gang er Sigma Eyeshadow palette i fargen Bare og NYX Winter In Moscow Silver Gray Smokey Look. Jeg har bare swatchet palettet en gang, det er ikke brukt til noe sminke. Og i tillegg er det noen godsaker som er hemmelige! 😉

Jeg trekker ut to vinnere denne gang 😉

Som en del av dere sikkert har fått med dere så har jeg jo nylig startet et sminkeforum her på bloggen. Konkurransen går da ut på å skape mest mulig liv inne på forumet. Jeg har valgt lodd-konkurranse metoden denne gang. Her kommer hva du kan gjøre :)

– Registrere deg på forumet – 1 lodd (de som allerede er registrert på forumet får også ett lodd hvis dere vil være med. Da skriver dere bare en kommentar i dette innlegget og sier ifra at dere allerede er registrert)

– Skrive minimum 8 innlegg – 4 lodd (Disse innleggene må være ordentlige innlegg, altså ikke slike «Hei, jeg heter … hva heter du?» Gjerne et innlegg i presentasjonstråden.)

– Få ei venninne til å registrere seg på forumet – 1 lodd (da må du gi beskjed om hvem du har «vervet»)

– Reklamere for denne konkurransen og forumet i et eget innlegg på din blogg – 3 lodd

– Hva liker du med denne siden? – 2 lodd (skriv en ting eller flere ting du liker med bloggen min)

Skriv gjerne i kommentarfeltet i dette innlegget hva dere har gjort og om dere reklamerer på deres blogg, send med link til innlegget.

Kom igjen, jenter! ;D

Konkurransen avsluttes 24. juli og vinneren blir offentliggjort 25. juli. Jeg benytter meg av lodd og trekker vinner på den måten 😉

21 kommentarer til «Konkurranse juli – Vinn blant annet Sigma Eyeshadow Palette»

 1. Hello sunshine :)

  Jeg er allerede registrert+ at jeg skal skrive 8 innlegg, men de kommer delvis frem til 24. juli, det går greit det eller ? :)

 2. Jeg har registrert meg på forumet nå i hvertfall :)
  Må det annonserer ett sted hvorfor jeg liker bloggen din, eller kan jeg bare skrive det her? Da jeg ikke har noe blogg enda sjøl, har jeg ikke mulighet til noen av de andre :)

  1. Du kan gjerne skrive det her :) Da får du 3 lodd :) Hvis du skriver 8 innlegg på forumet eller får ei venninne til å registrere seg så får du flere lodd :)

 3. Jeg er allerede registrert og jeg tror jeg har kommet meg over 8 innlegg altså. 😉 Å jeg skal nok klare å få til ett blogg innlegg en gang i fremtiden før konkurransen er avsluttet. ;p

  Noe av det jeg liker best med bloggen din er designet ditt. Veldig misunnelig på akkurat det. 😉 Og det at du er så flink til å svare på kommentarene du får. :)

  1. Supert, Sunniva :)

   Takk for at du liker designet mitt. Jeg var veldig skeptisk på om leserene ville like det. Meen, jeg syns det er kjempestilig. Liker denne magazine stylen. Det skiller seg veldig ut i fra andre sminkeblogger 😉 Jeg prøver så godt jeg kan med å svare på kommentarer. Syns det er veldig viktig :)

  1. Så bra :) Jeg lurer på hvorfor du ikke fikk mailen :/ Det stod samme e-post adresse som den du har registrert deg med nå :/ Hmm. Men, vi fikset det vi 😉

 4. Det jeg liker ved bloggen din: Hvor skal jeg starte?
  For det første så liker jeg alle vidioene om å sminke seg, og jeg ELSKER at du skrier om skjønhet, du har liksom øket selvtiliten min fra 40 til 70 prosent! Og jeg elsker alle bildene dine, du virker så selvsikker og ikke minst kul, skulle ønske jeg var deg! Jeg liker at d er erlig, noe du har vært føler jeg, og det gjør deg bare enda kulere altså! Jeg føler deg helt til topp, for om en stund så kommer du til å være på toppen av topplistene he på blobb.no!
  Elsker deg altså<333333

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *