Kontakt

Heisann,

Jeg heter Martina Aspevik og er 24 år gammel. Jeg bor i Oppland fylke og jobber på Skintonic Sønderby. Dette er en butikk som består av parfymeri og Skobutikk i samme lokale. Her trives jeg utrolig godt og er så heldig å få jobbe med det jeg liker best å drive med.

Dette er min personlige skjønnhetsblogg hvor jeg skriver om ulike produkter, lager sminkelooks og mye mer.

Trivelig at du stakk innom bloggen min 😉

Har du produkter du vil sende meg for at jeg skal teste eller lurer du på noe?

Ta kontakt på: kontakt@sminkebloggen.no

Martina D. Aspevik

Nudelook

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

20 kommentarer til «Kontakt»

 1. Hei :)
  Ei bare lurte.. kossn får du til og sminke øyene sånn fint?
  ei digga den Svarte !! ^^
  Du er awsome flink ! 😀

  1. Hei :) Hvis du klikker inn på «Steg for steg» så viser jeg hvordan jeg har laget forskjellige looker. Blant annet smokey eyes.

   Tusen takk for det :)

 2. Hei :-) prøver så godt jeg kan å registrere meg i forumet, men jeg får ingen mail :( Verken i innboks eller søppelpost, i og med at det sto på den siste siden at jeg skulle sjekke mailen, regner jeg med at det ikke skal ta så lang tid :) Så da spør jeg heller :)
  har prøvd å registrere meg på nytt, i tilfelle det var noe som gikk galt, men mailen var registrert så nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre :(

  1. Hei Natalie :) Nå har jeg slettet infoen din i forumet, så da kan du prøve på nytt. Dette har skjedd med ei tidligere og jeg aner dessverre ikke hva som gjør det :/ Veldig fint at du tar kontakt, slik at jeg får ordnet sånn at du får registrert deg :)

     1. Nå har jeg laget en bruker til deg. Har sendt deg mail med brukernavn og passord. Du kan endre passordet når du har logget inn :) Si ifra om det fungerer :)

 3. Hm, rart.. Har ikke fått noen mail nå heller, begynner nesten å lure på om det er min mail det er noe galt med.. Fikk mail om at du hadde kommentert på bloggen, men ingen andre :s Snedige saker

 4. Heisan, En ting jeg lurer på. Det er: hvor kjøper du sminke fra (pånette) Eller kan du noen sminkesider der jeg kan kjøpe BILLIG sminke? som virkelig fynker og ikke er SVINDLER??:) HÅPER DU SVARER <3

  mvh: Sana<3

 5. Heisann :)
  Eg håper du kan hjelpa meg med eit sminke tips!
  Eg skal i eit galla bryllup på lørdag og skal ha på meg ein kongeblå gallakjole med halternack.
  Eg har ganskje mørkt hår og mørke øyenbryn. Er litt solbrun, men ikkje brunbrun om du skjønner :)
  Øynene mine er blå/grå/grønne.
  Hvilken øyenskygge skal eg velge?

  Håper på svar!! :)

  1. Heisann! :)

   Det kommer litt an på hvor mye sminke du vil bruke og hvor hardt det skal være. En sølv-glitter eyeliner langs vippekanten ville jo vært stilig. Eller litt sotede øyne som i smokey eyes?

   Farger som sort, blå, sølv, gull og brunt ville jo passet fint til både øyne og kjole 😉

   Håper dette var litt til hjelp 😉

   1. Fantastisk!! Tusen takk for svar!! Da satser eg nok sikkert på sølv/svart something something 😉 Er redd det blir for mye om eg bruker blå øyenskygge.. Er jo kongeblå er jo tross alt ein knall farge :) Men som sagt! Tusen takk for hjelp :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *