Lancôme Pure Empreinte

I og med at jeg har den flotte jobben jeg har, så er jeg jo så heldig at jeg får teste ut alt mulig og denne gangen har jeg testet en leirmaske fra Lancôme. Dette er en hvit leirmaske som betegnes som en dyprens.

Denne masken passer supert for normal til kombinert hud. Dersom du er veldig tørr i huden, ville jeg nok gått for en fukt-maske, men du kan selvfølgelig bruke denne også. Dette er et produkt som du bruker 1-2 ganger i uken og masken skal sitte på i 5 minutter, men den kan også sitte litt lenger.

Hva gjør masken?

Leirmasken absorberer urenheter og overflødig talg, noe som resulterer i at huden blir renset i dypden. Når man har masken på huden så kjenner man virkelig at den jobber med huden og at ting skjer. Den virker også veldig oppstrammende.

Hvordan bruker man den?

Som jeg har skrevet ovenfor så skal denne påføres 1-2 ganger i uken. Man tar ut litt produkt av tuben og påfører på renset hud (kan bruke masken før rens også, men dette er smak og behag). Unngå øynene og partiene rundt øynene. La så masken sitte i minimum 5 minutter og skyll deretter av med varmt vann. Når masken er skylt av, er det viktig å påføre en god fuktighetskrem.

Resultat

Når jeg har brukt denne masken så får jeg en veldig myk hud. Den føles kjemperen og glatt. Jeg får en oppfriskende følelse og derfor passer denne perfekt på mine «spa-dager». Dersom du bruker denne før du legger sminken så vil også sminken sitte bedre og bli finere!

Min oppsummering:

Jeg har blitt veldig glad i denne masken og kommer til å fortsette og bruke den i tiden fremover. Masken er enkel å smøre på huden og du kjenner virkelig at den jobber, noe jeg ikke har kjent på så mange andre leirmasker før. Har du ikke leirmaske fra før av så kan jeg absolutt anbefale Lancôme Pure Empreinte!

Du får kjøpt denne masken i parfymerier som fører Lancôme!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Lancôme Pure Empreinte»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *