Livet i parfymeriet

Nå har jeg snart jobbet i parfymeribransjen i 4 år, wow tiden flyr! Hele livet har jeg hatt en ting for kunst. Det beste jeg visste var å sitte hjemme å male og grise. Da jeg var liten satt jeg og søsteren min ofte sammen med mamma og malte med oljemaling og tegnet – vi lærte å skyggelegge, blande farger og lage former. Dette har fasinert meg gjennom hele oppveksten, og derfor var det naturlig for meg å gå den veien.

Da jeg skulle søke meg inn på videregående skole sto valget mellom blomsterdekoratør og frisør. Jeg endte på sistnevnte og gikk da Design & Håndverk første året mitt på vgs. Der lærte vi enda mer om skyggeleggingsteknikker, fargekombinasjoner og masse mer. Da året på frisørlinjen var ferdig satt jeg igjen med følelsen av at dette kom til å bli kjedelig – for lite utfordringer og variasjon i arbeidsdagene.

Når jeg ble gravid med førstemann fikk jeg bekkenløsning og mye tid til overs. Da begynte interessen for sminke virkelig å blomstre. Jeg pløyet youtube morgen og kveld og ble revet med. Sminkesamlingen økte i rekordfart og jeg fant ut at dette vil jeg drive med resten av livet. Sminkebloggen.no ble laget og så var det i gang.

Makeup er sååå mye mer enn bare sminke, brunkrem og se flott ut. Måten du kan bruke makeup til å skjule eller fremheve, løfte eller senke, åpne eller lukke. Altså, dette er jo kunst! Det er dette som er så innmari fasinerende. Og for å få tl dette, må man jo ha godt underlag og god hudpleie i bunn!

collage

Ansatt i parfymelle

Der hvor jeg bor var det en Parfymellebutikk, og her MÅTTE jeg få meg jobb. Jeg reiste ned dit og snakket vel og lenge og endte opp med jobb. Tenk at jeg fikk drømmejobben! Også jeg?! Siden den gang har jeg fått boltre meg i herlige produkter, nyheter, snille kunder og masse variasjon. Tenk at jeg jobber med det jeg elsker å drive med. Jeg er heldig.

I løpet av disse 4 årene har vi byttet kjede og startet opp i SkinTonic. Hverdagen på jobb er umulig å beskrive, det er jo noe nytt hver dag. I og med at jeg er en rastløs person, så er det nettopp det jeg trenger. Variasjon. Jeg kan hjelpe kunder med deres problemer og ønsker. Det gir meg veldig mye og jeg elsker det. Alle de herlige produktene jeg har fått kjenskap til må også nevnes. Jeg jobber jo i en godtebutikk! Etter at jeg startet å jobbe i denne butikken har jeg funnet ut at jeg ALDRI skal drive med noe annet – det er dette jeg brenner for. Makeup og hudpleie.

Jeg har vært så heldig å få være med på messer og event, kurs er også en stor del av jobben. Alt jeg har fått lære, og tenk hvor mye mer jeg har å lære i tiden fremover. Jeg føler meg veldig heldig! Mange tenker kanskje at å jobbe i et parfymeri, hvor mye handler om utseende er litt sånn.. jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det. Men, det er ikke slik i det heletatt. Her handler det mye om komunikasjon med kunde, og det og faktisk hjelpe noen. Vite at du har solgt en dødsgod solkrem til noen. Vite at kunden som skal til syden og sole seg tar godt vare på huden sin og har den beste beskyttelsen. Vite at kunden som kjøpte sin første foundation har fått en foundation som passer for hennes hud og ønsker. Ja, jeg kunne kommet med hundrevis av eksempler.

Til slutt vil jeg avslutte med å si at alt er mulig, bare man vil! Jeg har fått akkurat det livet jeg har ønsket meg og kunne ikke vært heldigere. Det kan du også få!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

6 kommentarer til «Livet i parfymeriet»

  1. ingen kan hjelpe meg, så godt som du, Martina ? Også er du jo bare hyggelig og koselig og blid, hele tiden ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *