L'orèal Lash Architect 4D Mascara

Jeg har fått meg ny mascara favoritt denne måneden og den utkårede er L’orèal Lach Architect 4D Mascara. Denne fikk jeg av mamma og pappa for ca. 3 mnd siden, men den har dessverre gått i glemmeboksen helt til jeg fant den frem i slutten av februar. Dette er en soleklar favoritt hos meg og den slår til og med Lumene Sensitive Mascara som jeg har vært svak for i så lang tid!

> Du kan kjøpe denne til 85 kroner her!

Dette er en super mascara og den funker perfekt for mine øyenvipper. Hvis du vil ha et veldig naturlig resultat med volum, lengde og god bøy er denne et supert alternativ. Jeg har aldri prøvd vippetang før og trenger det absolutt ikke med denne mascaraen heller. Den er absolutt verdt å teste ut hvis du er på jakt etter ny mascara! Denne falt skikkelig i smak hos meg!

Jeg ble litt skeptisk da jeg så børsten på mascaraen, men etter påføring var jeg ikke skeptisk i det hele tatt! Den separerer vippene og gjør de lengre. Jeg har absolutt ingenting vondt å si om denne mascaraen! Børsten kommer til i øyenkroken uten problemer, noe mange mascara børster ikke gjør. Den drysser heller ikke. Det er klart at hvis du påfører i store mengder og så gnir deg øynene, så kan den drysse.

Her er før og etter bilder av mascaraen. Som dere ser så blir det en STOR forskjell.

Alt i alt er jeg kjempefornøyd med mascaraen og anbefaler den på det sterkeste!

> Du kan kjøpe L’orèal Lash Architect 4D Mascara her!

Denne mascaraen får en soleklar 6’er av meg! Jeg har ingenting å trekke ned på.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *