Mai favoritter

maifavoritter

Hei alle sammen! Nå kommer det et innlegg om mine favoritter i mai. Det er veldig vanskelig å velge seg ut de aller største favorittene da jeg har så mange, men jeg har tatt ut det jeg strekker meg etter hver eneste dag, og som jeg ikke har skrevet noe særlig om på bloggen tidligere.

Jeg deler produktene inn i kategoriene hudpleie, makeup og koster. La oss starte med hudpleiekategorien og denne måneden har jeg to nye favoritter.

3in1rens

REN 3 in 1 Cleansing Water – Dette er et rensevann som rengjør godt og huden føles superfresh ut etterpå. Jeg har blitt avhengig av å bruke denne på morgenen for å kvikne opp litt. Denne bruker jeg også for å fjerne litt foundation før jeg bruker renseskum.

RENantiredness

REN Evercalm Anti-Redness serum – Dette har virkelig blitt en stor favoritt forrige måned. Etter å ha brukt den i ca. 2 uker, merket jeg stor forskjell på huden min. Jeg har blitt mye mindre rød, og huden har en jevnere tone. I tillegg så virker den superglattende på huden, så den er perfekt under makeup! Absolutt tommer opp på denne!

Youngblood contour palette

Youngblood Contour kit – Dette er absolutt det beste contourkittet jeg har prøvd så langt. I starten savnet jeg en kald tone i palettet, men nå elsker jeg det. Denne passer nesten alle hudtoner fra helt lys til ganske mørk og resultatet blir fantastisk! Den er superenkel å legge, og selv ei oldemor ville fått det til 😉

Shiseidoblush

Shiseido Blush RS302 – Dette er min favorittblush for tiden. Den er ikke for varm, ikke for kald – den er bare perfekt! Blushen er superdrøy, så her kommer jeg nok ikke til å gå tom før jeg eventuelt går lei. Den er veldig pigmentert, så man skal ikke bruke mye!

Youngbloodlipliner

Youngblood Lip Liner Pencil – Denne er i fargen plum og er perfekt for enhver anledning egentlig. Jeg liker at den passer til nesten alle leppestifter og den kjennes sykt deilig ut på. Mange liplinere er veldig tørre og føles tørre på, det gjør ikke denne! Fargen er også helt nydelig!

Meetmattehughes

TheBalm Meet Matt(e) Hughes – Denne er i fargen Comitted og er en perfekt rosa/brun nude som passer til alt. Den er supermatt og føles deilig på leppene med en litt kjølende effekt. Disse liquid lipstickene sitter også kjempelenge på meg!

youngbloodbrowkit

Youngblood Brow Artiste – Det kommer kanskje ikke som noe sjokk at denne er med i dette innlegget. Den siste måneden har jeg brukt dette på brynene hver eneste dag. Fargen sitter kjempelenge og voksen holder brynene på plass hele dagen! Du kan lese omtale av produktet her!

Baremineralsmascara

BareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara – Denne ble lansert i midten av mai sånn ca. og helt siden vi fikk den i butikk har den vært en favoritt. Kosten er en ganske liten gummikost, men den gir vanvittige lengder på vippene om man ønsker det. Jeg syns kanskje ikke den gir like mye volum som det den egentlig skal, men den er supergod likevel!

Synchro

Shiseido Synchro Skin Foundation – Når jeg vet at jeg skal ut på noe og være lenge borte, er det alltid denne jeg går for. Den sitter supergodt hele dagen, og jeg blir virkelig ikke blank med denne. Huden blir veldig fin og den er deilig på. Nå har jeg fått litt mer farge, så den begynner å bli litt for lys for meg, men jeg tar den i bruk igjen mot slutten av sommeren/høsten.

koster

Disse tre kostene mener jeg at absolutt alle burde ha i sminkepungen sin. BareMinerals har jo lansert mange syntetiske børster den siste tiden og i mai kom det ut en hel serie med nye øyenskygge- og leppekoster. Dette er to av dem, og jeg ELSKER DEM.

Youngblood Contour Blush Brush – Denne er supergod til å contour med, men den er også super til blush og highlight.

BareMinerals Expert Shadow & Liner brush er kosten i midten og denne har to sider. Den ene siden er super til å legge øyenskygge på øyelokket med, mens den andre er en liner eller brynskost.

BareMinerals The Blender Brush er supergod til å blende øyenskygge med. Du klarer nesten ikke få skarpe overganger om du eier denne her. Dette er en MUST-HAVE!

Jeg kunne sikkert tatt med 20 produkter til i dette innlegget, men måtte prøve å begrense meg litt. Dette er alle produkter jeg virkelig har blitt forelsket i i den siste tiden, og har du ikke testet noe av det før, bør du absolutt sjekke dem ut.

Ha en fin kveld!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *