Marble Water Nail Art tutorial

I dag har jeg laget min første video til bloggen. Dette er en negle tutorial hvor jeg viser Marble Water teknikk. Denne har jeg selv lært meg på youtube og det ser vanskeligere ut enn det er! 😉 Håper dere liker videoen og at dere lærer noe:)

Dette er veldig enkelt. Først fyller du en kopp eller liknende med lunkent vann. Deretter finner du frem neglelakkene du vil bruke og åpner dem på forhånd i og med at dette skal gå kjapt. Dersom du skal gjøre dette på dine egne negler bør du teipe rundt neglen slik at ikke du får neglelakken på huden din.

Når dette er gjort så er du klar. Da drypper du neglelakk dråper i vannet slik at det sprer seg som på videoen jeg har laget. Når dette er gjort kan du ta neglen ned i vannet og fjerne resterende neglelakk før du tar neglen opp igjen. Dette tørker kjempefort etterpå og da er du ferdig 😉

Neglelakkene jeg har brukt i denne videoen er alle fra Essie vår kolleksjon 2012!

Håper dere liker videoen! 😉

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

4 kommentarer til «Marble Water Nail Art tutorial»

    1. Takk 😀 Det kan fort bli litt griseri, men det gikk veldig greit i dag 😀 Ja, absolutt! Jeg har ikke testet det på egne negler enda, rett og slett fordi jeg ikke har giddet å teipe dem :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *