MaskerAide ansiktsmaske

Nå har vi fått inn noe skikkelig kult på jobb, MaskerAide ansiktsmasker! Dette er sheet mask, altså en papirmaske man legger på huden. Disse kommer i flere varianter, ettersom hva man har behov for.

maskeraide1

Hver pakke inneholder en ansiktsmaske – altså en behandling. Disse kan brukes hvor ofte man ønsker, men selvfølgelig alt med måte.

Som nevnt ovenfor så kommer MaskerAide i flere varianter. Jeg har Detox Diva, All Nighter, Beauty Restore og Pre Party Prep. Disse jobber alle på individuelle ting og her kjøper man masken som passer for ditt behov.

maskeraide

Pakningene er lekre og delikate – man får lyst til å kjøpe dem bare ved å se på pakningen. Bonusen er jo at produktet jobber supergodt på huden!

allnighterdetox

All Nighter er en maske som skal virke forfriskende og oppkvikkende. Denne plumper huden med masse fukt, noe egentlig alle maskene gjør. Detox Diva er en rensemaske som skal detoxe huden og virkelig rengjøre.

preprestore

Pre Party Prep ligger jo i navnet, her snakker vi å preppe huden og gjøre klart for makeup. Den gjør huden klar og full av energi. Super før man skal ut på julebord for eksempel. Beauty Restore er masken for de eldre, flotte damene som ønsker å reparere og jobbe med antiage.

Hvordan bruke MaskerAide?

maskeraide3

Når man åpner pakken, drar man ut sheetsen. Denne må man brette ut og plassere på ansiktet. Den er litt stor og klundrete å få på, men det er ikke noe problem. Når masken er lagt på, kan man bruke det overflødige produktet rundt omkring. Jeg smører gjerne hals, bryst og armer. Sitt så med masken i 10-20 minutter og ta den av. Man kan selv velge om man vil gå over med en lett rens etterpå, eller bare gå rett på hudpleieprodukter. Jeg har brukt et rensevann på bomull og dratt forsiktig over ansiktet før jeg har påført serum og krem.

MaskerAide ansiktsmaske koster 59,- per stk, så dette er en veldig overkommelig pris. De er absolutt verdt pengene og mye mer enn det! Jeg kommer definitivt til å fortsette med disse!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «MaskerAide ansiktsmaske»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *