MAST Gizmo Straigthener

Jeg har nå vært så heldig å få teste ut Vol. 1, Vol. 2 (krøllstaver) og Gizmo Hair Straightener fra MAST, hårverktøy som virkelig gjør fiksing av håret til en lek. Gizmo Hair Straightener er naturligvis en rettetang og det er denne du skal få lese om i dette innlegget.

IMG_0121

Det første jeg tenkte da jeg åpnet esken med rettetangen i var, wow så lekker! Den er lilla, jeg elsker lilla! Men, det er ikke bare lillafargen jeg ble forelsket i. Gizmo har nemmelig også vibrasjon, og de er de første på markedet i Skandinavia med nettopp denne egenskapen. Det er to grunner til at den vibrerer og det er følgende; pleieproduktene du bruker før rettingen kommer bedre inn i håret og du får derfor enda bedre beskyttelse. Husk at man alltid skal bruke varmebeskyttende produkter før man tilfører varme. Den andre grunnen er at vibreringen gjør at varmen fordeles fortere i håret og dette fører til at håret blir fortere rett og utsettes for mindre varmepåkjenning. Vibreringen slås av og på med en knapp på innsiden av rettetangen.

Rettetangen får du kjøpt hos Makestyle her!

IMG_0093

Hvordan fungerer den?

Platene på rettetangen er laget av titanium, som virker minst skadende på håret. De er glatte og glir lett igjennom håret. Gizmo er en rettetang som har digital varmeregulering opptil 230 grader. Det er selvfølgelig opp til en selv hvor mange grader man bruker avhengig av hvordan håret er, osv. Jeg har brukt 200 grader og håret blir helt rett.

Selv har jeg brukt GHD frem til nå, men jeg kommer nok aldri til å kjøpe det igjen etter å har fått Gizmo fra MAST. Platene er mye glattere på MAST rettetangen og jeg føler håret blir mye mindre skadet. Et stort pluss er også at den har veldig avrundede kanter, som gjør at det er superenkelt å krølle håret med den!

IMG_0119

Se så lekker den er! Jeg er superfornøyd med rettetangen, og kommer nok ikke til å bytte den ut! Håret er rett hele dagen, og gjerne dagen etter også, til tross for mitt brusete, kjemisk skadet hår.

Du får kjøpt rettetangen her!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *