Min hudpleierutine

Tenkte jeg skulle legge ut et innlegg hvor jeg viser min hudpleierutine. Denne varierer selvfølgelig hele tiden og jeg prøver stadig nye ting. Men, i skrivende stund så ser den slik ut!

Som dere ser så består denne av produkter fra Md Formulations, Lancôme, Shisedo og StriVectin-SD. Dette er serier som jeg er svært fornøyd med, og jeg syns det fungerer utmerket og kombinere disse produktene!

MD Formulations Face and body scrub – Dette er en en syrebasert peeling som jeg bruker 1 gang i uken. Denne inneholder glykolsyre som effektivt fjerner døde hudceller. Skrubben har små korn i seg som fungerer supert på for eksempel sorte prikker. Jeg pleier alltid å skrubbe ekstra godt på nesen og haken. Du kan bruke den både i ansikt og på kropp, men jeg bruker den kun i ansiktet.

Lancôme Pure Empreinte – En leirmaske som jeg bruker 1-2 ganger i uken. Denne renser godt i dybden og gir meg et matt, rent og mykt resultat

 – Les omtale av produktet her!

Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam – Dette er mitt MUST HAVE produkt nr. 1! Jeg klarer meg rett og slett ikke uten dette renseskummet. Pureness serien til Shiseido passer perfekt til de med normal mot kombinert hud. Før jeg begynte å bruke denne så slet jeg en del med kviser og urenheter. Det tok med 1 uke før jeg virkelig så resultater. Skrubben renser veldig godt og fjerner også makeuprester. Huden blir glatt, matt, myk og ren. Thumbs up!

Shiseido Balancing Softner – Dette hudvannet er også et produkt jeg ikke bytter ut med det første. Jeg syns det passer perfekt sammen med renseskummet i samme serie og huden min har blitt veldig glad i disse to produktene. Dette er en softner som balanserer pH’en i huden og fjerner også rester av forrige renseprodukt!

Lancôme Visionaire – Dette er et serum jeg begynte å bruke for en uke siden, så jeg kan ikke uttale meg så veldig mye om det enda. Omtale kommer selvfølgelig når jeg har brukt det over lengre tid. Det jeg kan si så langt er at serumet jevner ut huden min veldig. Jeg bruker dette på kvelden og når jeg står opp om morgenen er huden min veldig jevn og eventuelle rødheter er nesten borte. Denne skal også hjelpe på porer, så det får vi se på etterhvert! Serumer har litt perlemor i seg og gir meg derfor en flott glød!

Lancôme Hydra Zen Neurocalm Extrême – Denne har jeg også bare brukt en ukes tid, men så langt har jeg bare positivt å si om den. Dette er en gel-cream som gir ekstremt mye fukt, uten at man føler seg seig i ansiktet. Denne kremen er veldig beroligende og lukter fantastisk!

StriVectin-SD Eye Concentrate – Dette er et øyeserum eller en øyekrem. Jeg bruker den som øyekrem. Det jeg liker så godt med denne er for det første konsistensen. Den er tykkere enn mange andre øyekremer, men likevel ikke for tykk. Alle StriVectin produkter jeg har kjennskap til lukter fantastisk, det gjør også denne. Den har en svak lukt av mint, noe som gir meg en veldig oppfriskende følelse. Man kan også kjenne at den kjøler litt.

Dette er produktene jeg bruker i skrivende stund. Noen produkter har jeg brukt fast i lang tid, mens andre produkter er ganske nye i rutinen min. Det er alltid like spennende å teste ut nye produkter.

Hvilke hudpleieprodukter bruker du?

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 kommentarer til «Min hudpleierutine»

  1. Det er alltid spennende å lese om hudpleierutiner, selv om du har ulik hudtype enn meg :)

    Jeg bruker for tiden produkter fra Origins, Decleor, La Roche Posay og Vichy. :)

    1. Ja, jeg syns også det er spennende! Er jo alltid morsomt å lese om hudpleieprodukter! 😀

      Har brukt litt Decleor også, men nå tester jeg altså ut litt Lancôme sammen med de faste Shiseido produktene mine! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *