Moroccan Oil

headeromtale

Da har jeg testet Moroccan Oil og må si jeg er kjempefornøyd! Jeg har testet drøssevis med hårkurer men aldri blitt fornøyd – helt til jeg testet Moroccanoil. Tidligere har jeg bleket håret veldig mye og det er derfor ganske slitt, men nå ser man ikke det lenger. Jeg følte at håret mitt var veldig stritt og tørt og ble flokete så fort det tørket etter jeg hadde vasket det. Men, nå er håret mitt så mykt, blankt og lite flokete som jeg aldri har hatt før.

> Kjøp MoroccanOil hos BliVakker!

Jeg hadde bare hørt positivt om denne oljen før jeg prøvde den, men det har jeg også hørt om mye annet jeg har testet ut. Men MoroccanOil er virkelig det produktet jeg har letet lenge etter! Det tok ikke mange dagene før jeg virkelig merket forskjell. Det stritte, flokete, tørre håret jeg har vært vant til de siste årene er borte og erstattet med et mykt, glansfullt hår!

Oljen lukter kjempegodt. Når du kjøper Moroccanoil, følger det med skrukork og en pumpe du kan sette på.

Nå lurer du kanskje på det samme som jeg gjorde? Får man ikke fett hår? Nei, det gjør man faktisk ikke. Ett pump skal være nok til et langt hår, føler du at det ikke er nok så tar du litt mer. Men, så lenge du bare påfører oljen i tuppene og lengden – altså ikke i hodebunnen, så får du ikke fett hår 😀

Moroccan Oil hårkur får helt klart full pott og vel så det! <3 Loove it!

> Gjør et godt kjøp på – kjøp den billigere på nett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *