Ny bloggkonkurranse kommer

header

Hei alle!

Nå skal jeg snart sette i gang en ny konkurranse her på bloggen. Men, da skal jeg ha fått 40 følgere til på bloglovin. Det vil si at for dere som allerede er følgere, må prøve å informere venner eller bekjente til å følge meg på bloglovin. Jeg mangler bare 4 til og det er vel ikke umulig å få til? ;-D

Premien til konkurransen er foreløpig hemmelig, men jeg kan si at det er mer enn det var i forrige konkurranse 😉 Bloggkonkurransen vil også være annereledes denne gangen.

Kom igjen jenter!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *