NYBEGYNNER – Hvordan legge Cut Crease øyenskygge?

Cut Crease er en sminketeknikk man bruker på øynene for å skape effekten av større øyne og et våkent blikk. Men hvordan legge Cut Crease øyenskygge? Her kommer en steg for steg på hvordan du kan gjøre det.

Man kan selvsagt bruke hvilken farger man vil på øyenskyggen og velge intensiteten selv. Det kan være greit å starte med noen duse farger til man har fått teknikken inn i fingrene. Jeg har brukt theBalm Meet Matte Trimony palettet.

Cutcrease

Først starter man med å legge en matt, lys skygge over hele lokket og opp mot brynsbenet. Dette blir basen for skyggene som skal legges senere og det blir enklere å blende de andre skyggene. Den lyse skyggen vil vises på lokket når man er ferdig med å lage Cut Crease. Deretter legger man en litt mørkere skygge i globalen. Her er det viktig å holde en skarp kant ned mot den lyse skyggen og å blende den mørkere skyggen godt oppover mot brynet. Denne fargen kan også legges godt ut i ytterkanten av øyet som vil gjøre at øye ser lenger og større ut.

Cutcrease3

Deretter går man inn med en mørkere skygge. Start i ytterkanten av øyet, slik at du får mest øyenskygge der, for så å blende deg lenger inn mot øyet. Husk å unngå å legge skygge på selve lokket. På bildet ovenfor ser du at øyenskyggen er mer konsentrert i ytterkanten av øyet.

cutcrease4

Her har jeg gått inn med den samme øyenskyggen som i forrige bilde, men på en mindre kost og gjort kanten mellom skyggene i globalen og skyggen på lokket sterkere. Dersom man får litt mørk skygge ned på lokket, kan man gå inn med den første, lyse skyggen og legge oppå lokket igjen. Jeg har også lagt den mørke skyggen med en stor blendekost i ytterkanten under øyet. Dette er helt valgfritt, men jeg syns looken blir mer komplett.

cutcrease5

Avslutt gjerne med flytende eyeliner for å få frem vippene og gjøre prikken over i´en. Eyelineren kan gjerne legges i en vinge i ytterkanten av øyet for å være med på å gjøre øyet større.

cutcreaseferdig

Som du ser så blir øynene seende veldig store ut når man legger cut crease øyenskygge. Denne teknikken er super å bruke på eldre mennesker som gjerne har fått litt tunge øyelokk da man får et godt løft.

Hva du trenger for å legge Cut Crease!

Når du skal legge Cut Crease øyenskygge så er det veldig viktig å ha gode koster å jobbe med. Det er det i grunn uansett hvordan du ønsker å legge øyenskygge, men denne teknikken krever mye blending av skyggene og da trenger man en god kost. Gode øyenskygger som er godt pigmenterte er selvfølgelig også å foretrekke. Bruk gjerne en øyenskyggeprimer også.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *