NYX Round Lipstick

NYX Round lipstick er en leppestift som er godt pigmentert og god å påføre. Den tørker ikke ut leppene mine, og sitter greit. Leppestiftene kunne nok holdt seg litt lenger, men hvis man bruker en god lipliner først, så gjør det ingenting. Og til den prisen er produktet absolutt helt greit!

Jeg har foreløpig disse fire fargene og må si at Summer Love er min favoritt. Den gir perfekte nude lips, som passer ypperlig til for eksempel smokey eye.

Jeg er kjempefornøyd med disse produktene og skal definitivt kjøpe fler i fremtiden! Jeg syns at utvalget er stort, men det kunne kanskje vært litt flere rosa-røde varianter. Det er veldig mange i brune toner.

Disse leppestiftene får du kjøpt hos Douglas her!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 kommentarer til «NYX Round Lipstick»

  1. Nå gleder jeg meg enda mer til å få Summer Love i posten 😀

    Du må ikke se på fargene på Cherry Culture forresten. De ligner ikke overhodet. Søk heller på swatches. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *