Oliven leppeskrubb

Dette er en leppeskrubb som består av to ingredienser; sukker og olivenolje. Denne leppeskrubben er en pleiende leppeskrubb som etterlater myke velpleide lepper.

Du trenger;
1/2 ts olivenolje
1 ts sukker
En god leppepomade

Du kan godt doble oppskriften hvis du vil lage en større mengde. Denne mengden passer for ca. to personer.

Først må du finne frem en bolle eller lignende for å ha skrubben oppi. Jeg har brukt den oransje saken som du ser på bildet. Begynn med å helle olivenoljen oppi denne bollen og deretter sukkeret. Bland dette godt sammen slik at det blir en tykk konsistens.


Leppene mine før jeg påførte min hjemmelaget olivenolje leppeskrubb.


Her har jeg på leppeskrubben. Denne skal virke på leppene i 10-15 minutter. Du kan også massere leppene forsiktig med leppeskrubben på.


Her er leppene mine etter leppeskrubben. Jeg har påført en god del av leppepomaden Carmex som er min favoritt. La leppepomaden virke en stund før du eventuellt fjerner den.

Du kan også lese min artikkel om sitron leppeskrubb hvis du har lyst til å prøve noe annet. Leppeskrubb tar deg et skritt nærmere perfekte lepper.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 kommentarer til «Oliven leppeskrubb»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *