Omtale av Bare Minerals READY Eyeshadow – The A List

bareMinerals er et av verdens mest solgte merker og de startet mineralmakeup trenden! Nå har de lansert en ny makeupserie som fortsatt er 100% naturlig, men denne gangen i presset form og serien har fått navnet READY! Der finner du øyenskygger, foundation og mer. Hensikten med denne omtalen er at du skal få innblikk i bareMinerals READY Eyeshadow og fargepaletten The A List.

Bare Minerals READY Eyeshadow The A List

Det som er spesielt med READY serien er at de har funnet en unik måte å presse produktene på uten å varme det opp, tilsette konserveringsmidler og deretter kjøle ned. Ved hjelp av det patenterte SeaNutritive Mineral Complex kan de gi produktene fast konsistens. Dette er en unik kombinasjon av pleiende, mineralrike alger og tang, nøye utvalgte kaldpressede oljer og naturlige pigmenter.

READY produktene er en pleiende makeup som har langvarig, positiv effekt på huden. Nedenfor ser du de pleiende egenskapene på Bare Minerals READY Eyeshadow.

  • Kaldpresset borago-olje tilfører og binder fuktighet i huden.
  • Koffein har drenerende effekt og motvirker hevelser.
  • Agurk virker beroligende og reduserer hevelser i huden på øyelokket.

Bare Minerals Eyeshadow Quad The A List

The A List er en palett med fire øyenskygger. Denne inneholder fire pigmenterte, myke og nydelige øyenskygger. Her har du Icebreaker som er en herlig highlighter, Fashionably Late som er flott rosa perlemor, Swanky er en herlig mørk lilla med gullglitter i og Black Tie Optional som er matt sort. Med denne kan man altså lage både smokey eyes og mer hverdagslige makeuplooks.

Bare Minerals READY Eyeshadow Swatches

Her kan du se swatches av bareMinerals READY Eyeshadow The A List.

Bare Minerals Eyeshadow

Makeuplook Bare Minerals

Ovenfor ser du to måter man kan bruke denne paletten på. Det øverste bildet viser en hverdagslook som passer til det meste, mens det nederste bildet viser en litt røffere makeup som passer perfekt til festligheter.

Konklusjon

Jeg liker at fargene i paletten passer perfekt til hverandre og at man får veldig mange muligheter. De er godt pigmenterte, lette å jobbe med og sitter utrolig lenge. Dette er en palett jeg kan anbefale til alle som er på jakt etter gode øyenskygger som sitter lenge. Disse øyenskyggepalettene finnes også i tre andre farger.

  • Pris – 459,-
  • Hvor: Parfymerier som fører bareMinerals

 

Har du prøvd bareMinerals øyenskygger?

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Omtale av Bare Minerals READY Eyeshadow – The A List»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *