Omtale av Orofluido hårpleie

Orofluido er et kjent merke som selger hårpleieprodukter. De er kanskje aller mest kjent for håroljen deres, men idag skriver jeg en omtale av Orofluido Shampo, conditioner og hårkur.

Orofluido hårpleie

Orofluido Mask

Dette er en hårkur i krukke på 250 ml. Orofluido kaller denne for en pleiende skjønnhetskur til håret ditt og det er jeg helt enig i. Denne gjenoppretter hårfibrene, tilfører fuktighet og gir styrke til håret.

Masken lukter helt herlig, noe som er et stort pluss. Jeg liker at den er lett å fordele i håret og lett å skylle ut igjen. Denne kjøpte jeg tidlig i sommer og er kun halveis i krukken, så den er ganske drøy i bruk. Etter at jeg har brukt denne kuren blir håret mitt mer glansfult og mykt og jeg føler at håret faktisk har blitt reparert en del etter at jeg startet med denne. Så, tommel opp!

Pris: 359,-

Karakter: 5/5

Orofluido Shampo

Shampoen fra Orofluido lukter også like herlig som kuren og conditioneren. Når det kommer til kvalitet er jeg dessverre ikke like overbevist. Jeg føler at jeg må bruke mye produkt for at det skal skumme godt. Jeg ser heller ingen resultater på håret over lang bruk. Shampoen skal rense mildt og tilføre fuktighet. Ja, håret blir rent, men jeg føler ikke at den gir noe fukt på mitt hår.

Pris: 255,-

Karakter: 2/5

Orofluido Conditioner

Conditioneren fra Orofluido skal etterlate håret silkebløtt og med masse glans. Dette skal være en daglig pleie til alle hårtyper. Når det kommer til alle hårtyper, føler jeg det er å ta i litt. Denne er ikke egnet til mitt hår som er tørt og slitt, den gir rett og slett for lite fuktighet å pleie. Conditioneren luker herlig, men den gir meg ikke noe. Den skal også være flokeløsende, noe jeg heller ikke opplever.

Pris: 235,-

Karakter: 1/5

Oppsummering

Dette er helt sikkert gode hårprodukter til et normalt, ubehandlet hår som ikke trenger mye fuktighet. For meg som har slitt hår, så gir shampoen og conditioneren rett og slett alt for lite. Jeg sliter med å børste håret etter jeg har dusjet og får ingen resultater. Hårmasken fra Orofluido der i mot er jeg strålende fornøyd med. Denne gir masse fuktighet og reparerer håret mitt over tid og jeg kommer definitivt til å kjøpe den igjen!

Har du prøvd produkter fra Orofluido før?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

1 kommentar til «Omtale av Orofluido hårpleie»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *