Paris Makeup Palette – Limited Edition

Sigma har nå kommet ut med et Limited Edition Palett, Paris, som ser kjempelekkert ut! For sånn ca. et halvt år siden lanserte de tre makeup paletter, Dare, Bare og Flare som bare inneholdt øyenskygger og en to delt kost. Nå har de laget Paris palettet som inneholder 8 nydelige øyenskygger, tre blush og to koster. Paris Makeup Palette er et kjempe praktisk palett hvor du har øyenskygger, blusher, highlightere m.m.

> Du kan kjøpe palettet her!

Paris Makeup Palette Limited Edition er et nydelig palett med et veldig stilig design. Her er temaet reise, nærmere bestemt Paris. På utstiden av palettet ser du frimerker og ting som gjenkjenner Paris.

Det at palettet er Limited Edition betyr at det er ikke produsert for å selge i det uendelige. Palettet er bare produsert x-antall ganger og når disse er kjøpt vil det ikke bli produsert flere. Her gjelder altså denne LØP OG KJØP!

Det som gjør at jeg trekkes mot dette paletter er at det ser så stilig ut. Jeg får lyst til å kjøpe det kun for designet sin del, men også på grunn av hva som befinner seg inne i palettet. Her ser vi 8 nydelige øyenskygger i ulike nyanser. Blått, mørk, brunt og lyst er noe av det som befinner seg i palettet.

 

Paris Makeup Palette inneholder også to koster. Dette er to av mine favorittkoster og disse er med i min daglige sminkerutine! Dette kunne jo ikke passet meg bedre ;) Kostene i dette palettet er F40, en kost perfekt til å legge blush, og E55, en kost jeg bruker til å legge øyenskygge på lokket. Dette er absolutt to koster jeg ikke kunne vært foruten og tanken på at du får med disse to i dette palette gjør meg ekstra gal etter Paris Makeup Palette Limited Edition.

Som dere ser så er det tre nydelige blusher med i palettet og disse heter så mye som Rouge, Pêche og Lumière. Dette er tre blusher som likner litt på hverandre med en fersken-liknende grunnfarge. Disse er i forskjellige mørkhetsskalaer hvor den Rouge er den mørkeste.

Rouge – Denne er mørk rosa-fersken farget. Denne ser ut til å være matt, uten at jeg er helt sikker.

Pêche – Dette er en skikkelig fersken farget blush og hadde passet perfekt i min sminkesamling! Denne ser også ut til å være matt for hva jeg kan se ut i fra bilder.

Lumière – Dette er en enda lysere fersken farget blush. I motsetning til de to andre syns jeg denne ser litt kald ut. Denne ser også ut til å være matt etter hva jeg ser på bildene.

> Kjøp det nydelige palettet her!

Alt i alt vil jeg si at dette ser ut som et nydelig palett og at jeg har store ønsker om å få bestille dette på vei hjem i postkassen! Dette er et veldig praktisk palett da du har øyenskygger, blusher og koster. Her kan du også eksprimentere litt og du har også mulighet til å lage deg eyelinere i dette palette. Veldig praktisk å ha med på tur da du ikke trenger så mye annet i tillegg!

Pris: $59
Hvor: Sigmabeauty


Kommentarer

Paris Makeup Palette – Limited Edition — 1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>