Protein hårkur – bygger opp skadet hår

Opp igjennom tiden har jeg prøvd x antall hårkurer og har ofte blitt skuffet. Det er klart at kurene gjør at håret lukter godt og føles deilig i håret. Men, det stopper ofte der. Da jeg har et kjemisk behandlet hår, er jeg avhengig av en hårkur som virkelig jobber med håret og gir det noe mer enn bare duft og mykhet. Jeg trenger proteiner for å bygge opp håret.

Dette er jeg naturligvis ikke aleine om da de fleste i disse dager enten farger eller bleker håret sitt. Så, nå har jeg funnet verdens beste hårkur og denne vil jeg dele med dere!

IMG_0323

Caviar Repair Full & Fix Treatment Masque

Dette er en hårkur med et høyt konsentrat av gjenoppbyggende proteiner som reparerer et svært slitt og skadet hår. Kuren er dyptvirkende og gjenoppretter hvert eneste hårstrå. Kliniske resultater viste av 90% av testpersonene opplevde at håret ble reparert etter bare 1 gangs bruk. Ofte er disse resultatene noe de fleste produsenter kommer med, men i dette tilfelle virket det altså for meg også!

IMG_0324

Denne bruker jeg 1 gang i uken, og da påfører jeg den i nyvasket, håndkletørket hår. Lar den sitte i 10-15 minutter mens jeg har på leirmaske eller fuktmaske i ansiktet. Deretter skyller jeg den ut igjen og har i conditioner for å lukke skjellaget.

«Jeg har ikke tid til å bruke hårkur»

På jobb hører jeg ofte «jeg har ikke tid til å bruke hårkur», eller «jeg har ikke tid til å bruke ansiktsmaske». Sett av 20 minutter til å lage din egen spadag, det er noe alle har tid til en gang i uken.

Hvis du ønsker å lese full omtale av masken kan du klikke her!

IMG_0325

Masken koster 530,- ca, men det er den virkelig verdt! Denne har gitt håret mitt så mye pleie. Den er veldig drøy i bruk, så den holder til mange ganger. Absolutt å anbefale.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *