Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden er en svensk nettbutikk som selger hair extensions. Her kan du kjøpe løshår til en billig penge. Jeg har testet ut hair extensions fra flere leverandører, men er absolutt mest fornøyd med Rapunzel of Sweden sitt! Håret er av kjempegod kvalitet og holder seg godt. Jeg har testet både clip on og tape fra Rapunzel og er veldig fornøyd med begge to.

> Kjøp billig hair extensions her!

Flere typer løshår hos Rapunzel of Sweden

På Rapunzel of Sweden har du flere typer løshår. Dette er noe du kan kjøpe på Rapunzel:

  • Clip on
  • Hårtrense
  • Tape extensions
  • Microring extensions
  • Startpakker

Rapunzel of Sweden har veldig fine priser på hair extensionet sitt mot for veldig mange andre leverandører. De leverer også veldig raskt, noe jeg syns er veldig greit da jeg er svært utålmodig.

> Klikk her for å komme til nettbutikken!

Produkter jeg anbefaler:

Clip On Extensions er veldig praktisk med tanke på at du kan ta det av og på når du vil. Dette er hårtrenser festet med clips, slik at du enkelt kan ta det av og på. Jeg pleier å dele inn i horisontale pasèer som jeg tuperer før jeg fester løshåret. Det vil da sitte bedre. Rapunzel of Swedens clip on extension kommer i 50 og 60 cm. Da kan du klippe det til om du ønsker det kortere. Pakkene inneholder 110 gram hår fordelt på syv ferdige hår remser med clips på. Det holder som regel med en pakke, men har du veldig tykt hår vil jeg anbefale to pakker. Hair Extensionet kan du krølle, rette og frisere akkurat slik du vil.

> Kjøp Clip on extensions fra Rapunzel her!

Tape Extensions er hår remser med tape på. Jeg har brukt Silikon Tape Extensions da disse ikke vises når man har det på. Silikonen likner på hodebunnen og dette gjør det mindre synlig. I disse pakkene får du med 100 gram hår og tape til dette. Du klipper til håret i ønsket bredde på extensionet. Jeg pleier å klippe de ca. 4 cm brede til bakhodet, og litt smalere på siden. Deretter tar du to hårfester og legger på hver side av pasèen din og fester tape på hver remse. Smelt dette sammen med glattetang i noen sekunder. Når du skal ta ut extensionet bruker du et løsemiddel som du får kjøpt på Rapunzel of Sweden. Dette løsner tapen enkelt og håret ditt tar ikke skade av det. Du kan så sette på extensionet og bruke det flere ganger.

> Kjøp Tape Extensions fra Rapunzel

Kjapp levering, billige produkter og god kvalitet! Det liker vi! 😉

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *