REN hudpleie

REN er en flott hudpleieserie som ble lansert i 2000 og har hatt stor suksess over hele verden. Men hva er egentlig REN hudpleie? Det skal jeg fortelle mer om i dette innlegget.

ren

REN hudpleie – bioaktiv

Da REN først ble lansert, var det mange uønskede reaksjoner knyttet til ingrediensene i produktene. Grunnleggerne ønsket å skape en en hudpleie som kombinerte naturlige, snille ingredienser med høyteknologi og som samtidig leverte klinisk beviste resultater. Disse to mennene kom så i kontakt med en av verdens ledende famakologer spesialisert innen hudpleie, som kunne virkeliggjøre REN sin visjon. Ved hjelp av biovitenskap ble en unik, ren og nytelsesrik hudpleieserie til.

RENs filosofi kan oppsummeres med tre ord: Effekt, Renhet og Nytelse. Gjennom banebrytende teknologier, det siste innen høyteknologiske aktive ingredienser og strenge produkttestinger så får du klinisk dokumenterte resultater. Alle produktene er inneholder 100% plante. og mineralsbaserte aktive ingredienser.

NO – Alle produkter fra REN er merket med en rød sirkel hvor det står NO. Inne i denne sirkelen står det blant annet parabener, sulfater, syntetiske dufter osv. Dette er rett og slett informasjon om de «skumle» ingrediensene som ikke finnes i REN sine produkter.

keepyoungandbeautiful

Hupleie for alle hudtyper – alle aldre

REN har delt opp hudpleieserien sin i flere linjer. Her har du faktisk hudpleie til alle hudtyper og alle aldre. Jeg går kort igjennom linjene. Det er jo slik at huden vår TRENGER fuktighet og beskyttelse. Anti-aldring, glød osv kommer i tillegg. Dette er produkter vi gjerne bruker fordi vi ønsker mer.

BASIS

Her finner vi de to seriene Rosa Centifolia og Vita Mineral.

Rosa Centifolia – Dette er kort og enkelt deres renseserie. Her har du renseprodukter til alle hudtyper og alle formål. Enten om man ønsker en renseskum, rensemelk eller skrubb.

Vita Mineral – Dette er basis ansiktspleie som passer til alle. Her snakker vi fukt, fukt, fukt.

PREMIUM: Anti-aldring

Dette er hudpleieprodukter for de som ønsker noe mer enn bare basispleie. Her snakker vi om oppstramming av huden, bekjemping av pigmentflekker, dypere linjer og rynker og også overgangsalderen. I Anti-aldring har REN fire hudpleielinjer.

Keep Young an Beautiful – Dette er hudpleie for alle aldre. Vi snakker nå om fasthet og oppstramming av huden. I denne linjen finner vi også to produkter som er geniale under makeup, men det kommer det et eget innlegg om snart.

V-Cense – Dette er en serie for 30+ og her bekjempes første tegn til aldring. Dette er fine linjer, ikke dype linjer og rynker.

Bio Retinoid – Denne linjen er for 40+ og nå snakker vi dypere linjer og rynker. Disse produktene bekjemper alle aldringstegn.

Sirtuin – Nå er vi over på damene før og etter overgangsalder. Tap av elastisitet, dype linjer og rynker.

EKSPERTER: Hutyper og- tilstander

Dette er produkter som er tilegnet bestemte hudtyper og hudtilstander. Dette kan ofte kombineres med produktene i kategoriene ovenfor.

Evercalm – Dette er linjen for de med sensitiv hud. Dette er en serie som beroliger, demper rødhet, styrker hudbarrieren og beskytter huden.

Clarimatte – Her snakker vi blandingshud. Produktene renser, matter og forebygger utbrudd. Dette er en fin serie for de som har kombinert til fet hud.

Clearcalm – Dette er for en hud med mye kviser og utbrudd. Denne serien bekjemper hovedårsakene til uren hud og utbrudd.

Tørr hud – Her er det to produkter for tørr hud som gir ekstremt mye fuktighet og pleier huden. Denne linjen inneholder også et oljeserum som gi masse næring.

PREMIUM

Her snakker vi tilleggsprodukter som kan brukes på kryss og tvers av alle seriene. Her har vi en serie som heter Flash og en som går på Glød.

Alle seriene har egne farger, slik at du enkelt kan se hvilke produkter som «hører sammen» og hvilke serie det er. REN har også en kroppsserie som jeg ikke tenker å gå så mye innpå her. Men det er fantastiske produkter det også.

REN får du kjøpt i veldig mange Skintonic og Fredrik & Louisa butikker i tillegg til noen apoteker. Produktene ligger på fine priser, ikke ekstremt billig, men heller ikke i den dyreste gata.

Mine erfaringer

Jeg har blitt veldig glad i REN og bruker mange av produktene hver eneste dag. Da jeg har tilgang på veldig mange serier på jobb, så eksprimenterer jeg stadig og prøver nye ting. Men, noen av produktene i REN er jeg blitt avhengig av. Dette tenker jeg å skrive et eget innlegg om i tillegg til at det kommer omtaler på hvert produkt jeg har testet.

Har du prøvd noe fra REN tidligere?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *