REN Keep Young and Beautiful

REN er en hudpleieserie som jeg virkelig har fått opp øynene for den siste tiden. Linjen Keep Young and Beautiful er en serie som går på å forebygge aldring. Her finnes det virkelig magiske produkter!

REN Keep Young And Beautiful

Denne linjen er laget for alle aldre og jobber på oppstramming og fasthet. Produktene får huden til å se glattere, fastere og yngre ut lenger ved hjelp av en sammensetning av avanserte bioaktive stoffer.

keepyoungandbeautiful

Keep Young and Beautiful Instant firming Beauty Shot

Altså, dette er et MÅ-HA produkt. Her snakker vi trylling på boks. Dette geleserumet strammer, løfter og glatter ut huden øyeblikkelig. Det er så deilig å ha produkter som gir resultater med en gang! Jeg bruker masse hudpleie som jobber forebyggende mot aldring, men her skjer det ting med en gang! I tillegg så jobber denne over tid. Her har vi en matrise av hyaluronsyrer som gir huden en fuktighetsboost og stimulerer elastinsyntesen, slik at huden strammes opp og fornyes over tid.

Denne kan man bruke morgen og kveld, over og under makeup, flere ganger om dagen. Personlig elsker jeg å bruke den under makeup. Altså oppå dagkrem. Den glatter ut huden og fungerer som en primer. Den er rett og slett helt amazing! Har du ikke prøvd denne før, så må du absolutt prøve den! Gå til en butikk som har produktet å få en prøve med deg hjem, denne må testes!

Keep Young and Beautiful Instant Brightening Beauty Shot Eye Lift

Dette er egentlig samme produkt som det ovenfor bare til øyeområdet. Et geleserum som øyeblikkelig lysner og jevner ut under øynene. Denne bruker jeg morgen og kveld og man kjenner øyeblikkelig at den strammer under øynene. Jeg har også lagt den på masse kunder som ser en forskjell umiddelbart. Dette er også et magisk produkt som jeg mener alle burde ha på badehylla. Har man vært på party i helgen og er sliten og gusten, så føler man seg freshere med en gang man påfører begge disse produktene!

Konklusjon:

Dette er to av de råeste hudpleieproduktene jeg har vært borte i. Når man legger makeup snakker man hele tiden om grunnlaget og forarbeidet for å få et perfekt resultat. Disse to produktene står for 90% av at resultatet blir bra hos meg. Jeg MÅ ha disse på før jeg legger makeup! Har man begynt å bruke dem, så tviler jeg på at man klarer seg uten. Jeg er forelsket!

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *