Selvpleie dag

Å ha en selvpleiedag i løpet av uken er noe jeg tror er svært viktig. Sette av litt tid til å ta det med ro, slappe av og kose seg. Da man man også pleie hud og hår. Dette er slik min selvpleiedag foregår.

ansiktsmaske

Hver torsdag har jeg fri fra SkinTonic og det er denne dagen jeg setter av til rydding av hus, kos og selvpleie. Jeg tar hårkur, skrubber kropp og ansikt og koser meg med ansiktsmasker. Hvilke kurer og masker jeg bruker varierer ettersom hvilke resultater jeg ønsker og oppnå og hva jeg føler jeg trenger den dagen. Her kan du lese mer om hvorfor bruke ansiktsmaske.

På jobb hører jeg stadig dette; jeg har ikke tid til å bruke ansiktsmaske og hårkur. ALLE har tid til å bruke ansiktsmasker og hårkurer. Det gjelder bare å finne de riktige produktene som passer deg. Det finnes hårkurer som har 1 minutts virketid og hvem har vel ikke 1 minutt å avse i en ellers så travel hverdag? Jo, det tror jeg vi alle har. Det samme gjelder ansiktsmasker og peeling, velg produkter som passer ditt tidskjema og dine behov. Alle har tid til å påføre en ansiktsmaske, og bruk heller en nattmaske om man har det travelt. Smør den på før du legger deg. Det har alle tid til.

Min selvpleiedag og tips til produkter

Jeg pleier alltid å starte selvpleiedagen med en god dusj hvor jeg skrubber hele kroppen med den deilige kroppsskrubben fra Shiseido. Deretter tar jeg i en hårkur, gjerne proteinoppbyggende da håret mitt er slitt. Mens hårkuren sitter i håret og gjør jobben sin, påfører jeg en ansiktsmaske. Jeg bruker ofte leirmasker på disse dagene, da jeg sover med fuktmasker over natten ellers i uken.

Hos Douglas finner du både hårkurer, deilige ansiktsmasker og kroppsskrubber. Klikk her for å komme til Douglas!

Pleier du og ha selvpleie dager? :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

8 kommentarer til «Selvpleie dag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *