Shiseido BB Cream

Shiseido hadde tidligere en BB krem i The Skincare linjen, men etter denne gikk ut ble Perfect Hydrating BB Cream lansert. Denne BB kremen ligger i Bio-Performance linjen og er en litt mer eksklusiv krem.

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream

Hva er Shiseido BB krem?

Som du sikkert vet, så er BB krem en farget dagkrem. Shiseido BB Cream er altså en farget dagkrem med spf 30. Dette er et alt-i-ett produkt, som virkelig har tatt markedet med storm.

Hva gjør den?

En farget dagkrem er en hybrid mellom hudpleie og makeup. Den gir masse fukt, beskytter og tar vare på huden. I tillegg til dette så har den en farge som jevner ut hudtonen, gir en fin glød og sitter godt. Man kan i grunn kalle det en foundation med veldig, veldig lett dekk. Den gir en flott glød til huden, samtidig som den pleier! Shiseido Perfect Hydrating BB Cream finnes i to farger, medium og dark. Jeg har medium og den passer fint til meg.

Shiseido BB Cream
Når du skal legge denne fargede dagkremen kan du velge om du vil legge den oppå din dagkrem, eller om du vil legge den alene. Du kan selvsagt også legge en dagkrem etterfulgt av primer og deretter BB krem. Her må man bare prøve seg frem. Jeg personlig legger min vanlige dagkrem og BB cream oppå.

Hva syns jeg?

Det jeg liker veldig godt ved denne BB kremen i forhold til andre jeg har prøvd er konsistensen på den. Selv om den har spf 30, så blir den ikke blank og seig i konsistensen. Den er silkemyk på huden og jevner ut hudtonen veldig godt. Fargen medium passer godt til min hudfarge og den ser veldig naturlig ut på.

  • Selges hos parfymerier som selger Shiseido
  • Pris – 395 ,-
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Shiseido BB Cream»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *