Shiseido Ibuki Sleeping Mask omtale

Denne våren blir nyheten Shisiedo Ibuki Sleeping Mask lansert! Dette er den første nattmasken i Shiseido, og jeg har vært så heldig å få teste den ut en stund nå. De kaller den «skjønnhetsøvn på krukke», og det kan jeg si meg enig i. Om du ikke kjenner til hudpleielinjen Ibuki fra Shiseido fra før av, skal jeg komme med litt info.

ibukisleepingmask

Hva er Ibuki?

Ibuki er en hudpleielinje som er spesielt rettet mot kvinner i alderen 20 til midten av 30 årene. Her snakker vi typisk småbarnsmødre med travle hverdager, business kvinner som jobber mye overtid eller rett og slett den jenta som er alt for glad i å være våken til langt på natt med fest og moro.

Det er en hudpleieserie som jobber med en uforutsigbar, stresset og ubalansert hud. Den er veldig fin for tørr hud, men også flott for acne hud. Sensitiv hud har også veldig godt av Ibuki.

Hva gjør Ibuki?

  • Bekjemper tørrhet
  • Fjerner kviser
  • Styrker hudens motstand
  • Regulerer hudens tilstand
  • Minimerer store porer
  • Reduserer fine linjer

Shiseido Ibuki Sleeping Mask

Så går vi over til nattmasken som lanseres rett rundt hjørnet. Dette er som sagt «skjønnhetsøvn på krukke». Som småbarnsmor selv, vil jeg påstå at alle småbarnsmødre bør gå til innskjøp av denne masken. Den jobber med tørr, sliten og gusten hud. Får man lite søvn på nettene er denne genial. Man våkner opp med et fresht ansikst, selv når man har sovet lite. I love it!

Dette er en gelemaske med vitaminkapsler som sprekker ved påføring i ansiktet. Den booster huden med fukt og fremmer også produksjonen av energi til cellene, som igjen forbedrer cellefornyelsen. Du våkner opp med glødende hud som er plumpetmd fuktighet.

Denne skiller seg ut blant andre masker på mange måter og en av dem er påføringen. Sleeping masken skal påføres på renset hud, oppå nattkrem. Du skal altså gjøre hudpleierutinen din, og påføre masken til slutt. Den trenger heller ikke vaskes av om morgenen, men da jeg sminker meg på morgenen renser jeg alltid først.

sleepingmaskshiseido

Hva mener jeg?

Jeg liker konsistensen på masken, den pakker inn huden, men blir ikke klissete på puten. Om morgenen kjenner jeg at huden har masse fukt og jeg ser fresh ut. Elsker å bruke denne kvelden før jeg skal ut på noe spesielt, da makeupen sitter vanvittig fint dagen etter masken er brukt. For meg som sliter både med tørrhet og blankhet i ansiktet er det viktig at jeg får riktig fukt, og det får jeg absolutt her!

Shiseido Ibuki Sleeping mask (langt navn altså), vil jeg absolutt anbefale til de som ønsker masse fukt til huden. For alle der ute som «ikke har tid til å bruke ansiktsmaske som må skylles av», så er denne super. Du slipper å gå med ansiktsmaske i 10 min for så å fjerne den igjen. Smør deg med Sleeping Mask og legg deg til å sove, fiks ferdig! Den er kjølende så jeg ser for meg at den er genial etter en lang dag i solen.

Kan kjøpes i alle parfymerier som fører Shiseido. Masken blir lansert i mars en gang, tror jeg 😉

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *