Shiseido Ibuki

Shiseido kommer nå med en ny hudpleielinje. Denne heter Shiseido Ibuki og er en fuktserie som skal erstatte den nåværende The Skincare. Jeg er så heldig at jeg har fått smugtitte på den nye serien og gleder meg enormt til lansering.

Hudpleieserien inneholder to renseprodukter. Purifying Cleanser og Gentle Cleanser. Førstnevnte har små korn i seg som effektiv rengjør og etterlater huden myk og ren. Denne passer perfekt for kombinert og fet hud. De som har normal mot tørr hud kan fint bruke denne som skrubb 1-2 ganger i uken, mens de med kombinert kan bruke den morgen og kveld. Gentle Cleanser er et daglig renseskum som skummes opp med vann og passer perfekt for normal mot tørr hud, men kan brukes av alle.

Shiseido Ibuki Softening Concentrate Lotion er et hudvann som brukes etter rens. Denne er ikke som vanlige hudvann som er tyntflytende, dette er en lotion. Den føles kjempedeilig på huden. Kan påføres med hendene eller bomullspad. Morgen og kveld etter rens.

I Ibuki finner vi tre fuktighetskremer. En krukke med deilig krem som passer godt for tørr hud og til de som liker litt tykkere konsistens. Vi finner også to emulsjoner hvor en av dem er med spf. 15 og en uten. Der kan kremen med spf. brukes på dag og emulsjonen uten spf. brukes på natt (man skal ikke bruke spf. på natt). Man kan selvsagt bruke emulsjonen uten spf. morgen og kveld på lik linje som krukken.

Shiseido Ibuki Eye Correcting Cream er seriens øyekrem. Dette er en øyekrem som gir masse fukt og pleier den delikate huden under øynene.

Fuktighet, perfektsjon og forhindire

Dette er en helt ny hudpleieserie for kvinner i alderen 20-30 år og alle hudtyper. Ibuki jobber med hudens motstandsdyktighet, for best beskyttelse mot ytre og indre påkjenninger. Shiseido Ibuki er rett og slett veldig beskyttende hudpleie!

Huden vil bli mykere, glattere, spenstigere, mindre uforutsigbar, mindre utbrudd og mindre synlige porer. Huden vil få et nytt liv og en fantastisk glød.

Serien vil være til salgs i alle parfymerier som fører Shiseido.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *