Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio

skrin2

Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio er et øyenskyggepalett med tre nydelige farger, to applikatorer og et speil. Produktet er drøyt  og veldig enkelt å jobbe med.

Jeg har nå prøvd VI308 og er klar til å skrive en omtale av dem og det er nettopp det du skal få lese nå 😉

Som du ser så er designet på paletten veldig stilig, men samtidig veldig enkelt. Den er ikke veldig stor, noe som er et stort pluss hvis man skal ha den i toalettmapper og på reise. Øyenskyggene er i god størrelse og her har man øyenskygge en god stund.  Applikatorene som følger med er av god kvalitet, og fungerer fint. Det er veldig smak og behag om man liker svamp-applikator eller kost, dersom man liker svamp så er disse supre!

Øyenskyggene er veldig godt pigmenterte og lette å jobbe med – de er enkle å duse ut og blende sammen. I palettet er det tre øyenskygger i lilla nyanser. De er like fine alle tre og jeg klarer ikke å skille dem fra hverandre. Ofte i paletter (spesielt billige paletter) er det stor forskjell på kvalitet fra skygge til skygge og noen er gode mens andre er ubrukelige, slik er det ikke i denne paletten – her er alle like gode!

Swatches med og uten blitz

På de de 4 bildene av de to mørkeste øyenskyggene er nr 1. fra venstre er påført rett på hånden, Nr 2. fra venstre er påført over Shiseido Shimmering Cream Eye Color – en nydelig kremskygge som det kommer omtale av senere, Nr 3. er øyenskyggen påført over en vanlig øyenskygge base. Dette gjelder både med og uten blitz.

  

Den mørkeste øyenskyggen i palettet med og uten blitz.  Øyenskyggen har en nydelig, mørk lilla farge og blir nesten litt metallisk når man påfører den.

  

Øyenskyggen i midten på palettet. Dette er en litt mer burgunder lilla farge som også virker metallisk da man har påført den.

  

Øyenskyggen lengst til høyre i palettet. Dette er den lyseste øyenskyggen og den er helt nydelig! Passer perfekt til å bruke i øyenkroken for å åpne øynene!

Dette er tre nydelige farger hvor alle er like godt pigmenterte og enkel å jobbe med. Øyenskyggene har litt metallisk effekt når man har påført dem, noe som gjør det veldig stilig!

Her har jeg brukt øyenskygge Nr. 1. i ytterkant av øyet og øyenskygge nr. 3. i øyekroken. Disse er supre sammen, men kan også brukes med andre øyenskygger.

Dette er et palett jeg virkelig kan anbefale og disse fåes også i flere forskjellige farger.

Les mer om palettet hos Shiseido!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 kommentarer til «Shiseido Luminizing Satin Eye Color Trio»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *