Shiseido Pureness Oil-Control Kit

shiseido-pureness-kit

Shiseido Pureness Oil-Control Kit er et sett som består av tre hudpleie produkter. I dette settet får du med en dagkrem, en softener og et renseskum. Dette er tre produkter fra Pureness serien til Shiseido. Denne serien er for alle aldre, men mest beregnet for fet og uren hud. Pureness serien har som hovedoppgaver å gi masse fukt, rense huden og matte ned huden. Unge mennesker med fet og uren hud er gjerne blanke i huden og denne serien matter ned huden betraktelig.

Shiseido Pureness Deep Cleansing foam – er et renseskum som brukes morgen og kveld. Dette skal brukes først i hudpleierutinen og etterlater et rent og mykt resultat. Huden blir silkemyk og matt av dette renseskummet og det tilfører også fuktighet. Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam inneholder blå rensegranulater som fjerner talg, smuss, urenheter og makeup rester. Denne fungerer også fint til å fjerne makeup med. Dette produktet er veldig drøyt i bruk og varer derfor lenge. Det er kun en liten ert som skal til og denne skal skummes opp med litt vann i hendene for så å påføres i ansiktet. Jeg begynner i midten av ansiktet – altså nese partiet og jobber meg utover. Jeg bruker svake sirkelbevegelser og jobber skummet godt inn i huden.

Shiseido Pureness Balancing Softener – er en kjølende, alkoholfri lotion som fjerner rester etter skummet og etterlater huden myk og fuktig. Denne påføres etter Shiseido Pureness Deep Cleansing Foam og før dagkrem. Softeneren brukes også morgen og kveld. Denne påføres med en bomulspad. Her begynner jeg på nese, panne og deretter kinn og hake.

Shiseido Pureness Matifying Moisturizer Oil-free – er en oljefri fuktighetskrem som motvirker blankhet og uttørking. Fuktighetskremen matter ned huden. Denne kremen kan brukes som dag og nattkrem, men jeg bruker den kun på morgenen. Denne gir litt for lite fukt til å brukes som nattkrem, i mine øyne.

Dette er et perfekt starter-kit for dere som ikke har renset huden noe særlig før og har lyst til å prøve det ut. Settet er utrolig bra og jeg har fått veldig fin hud etter å ha brukt dette en stund. Jeg har alltid slitt med urenheter og denne har fjernet utrolig mye hos meg! Absolutt et produkt å anbefale!

Shiseido Pureness Oil-Control Kit er perfekt for dere med normal, kombinert og fet hud. Produktene i kittet renser huden godt og etterlater et matt resultat. Dette er et kit som virkelig gjør utslag på hvordan det ferdige sminkeresultatet blir, da man slipper unna blankhet og uttørking.

Karakter: 6/6
Hvor: Parfymelle
Pris: 225,-

Dette er absolutt et hudpleiesett til en billig penge og de som ikke renser huden fra før av, bør absolutt teste ut dette. Det går fort og gir resultater 😉

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *