Sminke til brune øyne

bruneoyne

I dag kikket jeg på forumet, og der har vi fått et nytt medlem, ChristineD. Hun spurte etter sminketips for brune øyne i denne tråden og dessverre var jeg litt for sent ute med å svare henne. Hun fikk dermed ikke noe svar før hun dro på juleball og jeg bestemte meg derfor for å skrive et innlegg om sminke til brune øyne. I tråden spør hun også etter hvordan sminke runde øyne, noe jeg har skrevet om i dette innlegget. Jenter som har brune øyne er utrolig heldige da de kler alle farger. De har utrolig mange muligheter når de skal sminke øynene sine. Jeg har selv blå øyne og får derfor begrensninger.

Jenter som har brune øyne kler alle farger godt, inkludert bruntoner. Nedenfor legger jeg inn farger jeg synes passer bra for brune øyne.

Bildene er tatt fra Cherryculture og viser de single øyenskyggene deres.

Du kan kjøpe NYX single eyeshadow her!

Jeg synes brune øyne kler lilla veldig godt og har derfor tatt med en del lilla-rosa nyanser. Har du brune øyne kan du eksprimentere med hvilke farger du vil.

Hvilke øyefarge har du? :)

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

5 kommentarer til «Sminke til brune øyne»

  1. Jeg er enig i at noen farger får øyenskygger til å poppe, men man kan jo bruke alle farger likevel. Så lenge man bruker de sammen med andre fine farger og legger det på en måte som kler din øyeform. :)

    Jeg har blå. :)

  2. Jeg har brune og jeg HATET det før :p Er enig i det Monica sier og det ser man jo også på alle de forskjellige lookene hennes også, syns hun kler alt :) Men noen farger kler man såklart bedre enn andre :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *