Sminketips – kjøpe sminke på nett

sminketipspånett

Å kjøpe sminke på nett har blitt svært populært de siste årene. Dette kommer nok mest av at man kan spare noen kroner her og der, i forhold til om man skulle kjøpe produktene i butikk i Norge. Men, det er ikke alle nettbutikker som det er like trygt å handle hos. Man kan få fakeprodukter som inneholder ingredienser som huden ikke tåler. Her vil jeg nevne noen butikker hvor det er trygt å handle.

Billig norsk nettbutikk:

I mitt tilfelle, som bor langt uti gokk og har 2,5 t til Oslo for nærmeste mac-butikk, så lønner det seg å kjøpe sminke på internett. Jeg har lest om masse forskjellige merker på internett som jeg ikke får kjøpt i noe butikk uten å reise i flere timer. Blant annet; Urban Decay, Sigma, theBalm, Mac, Too Faced, NYX og mye mer.

Jeg tenkte jeg kunne skrive ned en liste over nettbutikker jeg bruker og hva jeg kjøper der.

 

Cherryculture – Her bestiller jeg alle mine NYX produkter. Dette er en nettbutikker som fører billige sminkemerker. Jeg har også prøvd noen av de andre merkene på cherryculture, men har kun blitt fornøyd med Jordana Blushene og alt av NYX. Cherryculture skriver også ned verdien på pakken, iallefall hva jeg selv har erfart. Cherryculture har ikke spesielt dyr frakt og pakkene kommer forholdsvis kjapt. I høytider hender det at Cherryculture kan bruke lang tid.

 

Sigma – Dette er en favoritt. Her kjøper jeg alle sminkekostene mine. Sigma har utrolig gode sminkekoster som er viktig for et bra resultat. Sigma skriver også ned verdien slik at du slipper å betale toll. Frakten er helt grei i pris og pakkene kommer ganske kjapt.

allcosmeticswholesale – Her finner du masse ulike merker. De jeg liker best er: Mac, Smashbox, Too Faced, Urban Decay, Bobbi Brown, Clinique, Estee Lauder, YSL og Nars. De har mange andre merker også. Allcosmeticswholesale skriver ned verdien uten at du trenger å spørre om det. Du slipper dermed eventuell toll. Jeg syns kanskje frakten er litt dyr, men den er overkommelig.

HQhair – Her har jeg bare bestilt en pakke fra, og den har enda ikke kommet. De selger merker som Urban Decay, Stila, Nars, Too Faced og enda flere. Jeg har lest litt rundt om kring at de ikke skriver verdi på pakken, slik at man mest sannsynlig slipper å betale toll. HQhair har gratis frakt.

Ebay – I det siste har jeg bestilt en del produkter på Ebay, rett og slett fordi det er gøy å handle på Ebay. Jeg har ikke blitt veldig god på Ebay enda, men man finner absolutt mye billig sminke og andre ting på Ebay. Jeg kjøpte en hel haug med Rhinestones  til 1$. Da er det artig å handle 😉

Det var litt om noen nettbutikker som jeg bestiller i fra. Det lønner seg absolutt å kjøpe sminke på nett i stedet for Cubus, H&M, Estetique og Parfymelle.  Her er noen eksempler på billigere sminke på nett enn i butikk:

Mamma kjøpte MAC Eye Shadow Refill – Wood Winked på Kløverhuset i Bergen for litt siden. Hun betalte hundre kroner for denne. På allcosmeticswholesale.com kan du kjøpe denne for 10,99$ som vil si 60 kroner – Altså, du sparer 40,- på å kjøpe den på internett.

Ja, dette var noen eksempler på at det lønner seg å kjøpe sminke på nett i stedet for butikk. Les også litt mer om sminke på nett, hvis du ønsker å vite mer.

21 kommentarer til «Sminketips – kjøpe sminke på nett»

 1. Ja, det er mye billig å finne på eBay! Tenk alle de dyre tingene vi kjøper i Norge som egentlig er superbillig å produsere i f.eks. Kina!

  Ser du nevner FeelUnique bare «i forbifarta». Pleier du ikke å handle der? :) Det er ihvertfall favorittbutikken min. Seriøs, inkl. frakt og de tilbakebetaler moms og tollgebyr om man skulle komme over grensen :)

  1. Jeg har faktisk ikke handlet på FeelUnique enda, men har tenkt til å gjøre det nuh 😉 Når du sier at de tilbakebetaler moms og tollgebyr, må du sende mail til dem da? :)

 2. Jeg har faktisk tenkt til å kjøpe sminke fra cherryculture.. men jeg misforstår litt om hvordan man lager bruker + at jeg vil ikke skrive noe som kan være feil osv..

 3. Jeg har handlet endel på feelunique og lookfantastic, og spart masse på det. Spesielt på hårprodukter. Bruker Sebastian sine, og der sparer jeg ikke så langt unna 200% på det! Betalt litt over 100 kr for ting jeg betaler nesten 300 for i butikken! Så det lønner seg å handle på nett.

  1. Hei. Når du handler på lookfantastik kjøper du for mer en 200kr pga toll? Eller gjør de noe lurefaks med pakken slik at man kan kjøpe dyrere ting? Handler masse til 200 og er veldig fornøyd. Regine

 4. hei! jeg føler meg ikke trygg npr jeg handler på ebay… kan du gi noen tips til å ikke bli lurt og til å være trygg når du handler? og fra hvilke land lønner deg seg å bestille fra?

  1. Heisann!

   Jeg pleier å se etter hvilke selgere som har «Top-rated seller» ikon. Dette er selgere som er populære og som pleier å være helt trygge. Når du går inn på hver enkelt selger så ser du hvor positiv feedback de har. Har de 100% vil jeg anse selgeren som trygg. Jeg har bestilt fra mange forskjellige land og har bare hatt gode erfaringer.

   Håper du fikk svar på det du lurte på :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *