TheBalm Meet Matt(e) Trimony

TheBalm Meet Matte Trimony palettet var med i juni favoritter innlegget, og dette har blitt flittig brukt! Det finnes et hav av øyenskyggepaletter der ute, både gode og dårlige paletter. Meet Matt(e) Trimony fra TheBalm er et palett hvor du virkelig får mye for pengene!

MeetMatte

Denne kjekke mannen inneholder 9 matte, superpigmenterte øyenskygger! Konsistensen på skyggene er fløyelsmyk og de er veldig enkle å blende ut.

TBmeetmattetrimony

TheBalm Meet Matt(e) Trimony passer til alt!

I palettet finner du disse fine skyggene. Du har mulighet til å lage veldig mange kombinasjoner og muligheten for å leke seg skikkelig er stor. Jeg har blitt spesielt glad i Matt Kumar, Matt Lopez og Matt Rossi. Matt Ahmed er en veldig godt pigmentert, matt sort øyenskygge som passer perfekt for en litt mer sotet look. Denne har jeg også brukt mye som eyeliner.

MeetMattetrimonyswatches

Matt Lin er en lys nude farge som passer perfekt på øyelokket i en Cut Crease look, eller som highlight under brynsbenet.
Matt Thomas er en nydelig lyserosa skygge som passer flott i globalen eller på lokket.
Matt Rossi er kaldere bruntone som er super i ytterkanten av øyet eller i globalen.
Matt Lopez er en superskygge til globalen for å skape definisjon til øyet.

MeetMattetrimonyswatches2

Matt Kumar er en nydelig rustrød som jeg har brukt mye i ytterkanten av øyet og nederst i globalen.
Matt Moskowitz er en lekker mørk lillatone som forandrer seg veldig ettersom hvilke skygger man legger den sammen med. Litt vanskelig å forklare, men den er veldig anvendelig.
Matt Evans er også en super skygge til globalen til en hverdagslook eller som en baseskygge.
Matt Reed er en flott, dyp brunfarge som man kan bruke til å sote øynene med eller bare i ytterkanten for å skape definisjoner til øyet.
Matt Ahmed ble ikke med på swatchen, men dette er en matt, sort øyenskygge som passer flott til eyeliner eller sotede øyne.

Jeg har blitt veldig glad i å legge Matt Lopez i globalen og blende den godt oppover mot brynsbenet. Deretter har jeg lagt Matt Kumar lenger ned i globalen og blendet godt. Så har jeg gått på med Matt Reed på en mindre kost og lagt i ytterkanten av øyet. Deretter har jeg lagt Matt Evans på øyelokket. Til slutt har jeg gjentatt prosessen som jeg gjør i globalen, langs nedre vippekant. Denne looken blir sååå fin! Skal få lagt ut bilde av denne looken.

Meet Matt(e) Trimony koster bare 449,- så her får man MASSE for pengene. Øyenskyggene er veldig store og godt pigmenterte så disse har man nok veldig lenge. Er du på jakt etter en palett med matte øyenskygger? Eller generelt baseskygger eller skygger som passer i globalen? Da er denne perfekt! Denne kan fint kombineres med en skygge med litt shimmer i, så har man plutselig en helt ny look.

Dette palettet får du kjøpt hos flere Skintonic butikker som fører theBalm, eller på nettsiden til Coverbrands!

TheBalm er virkelig flinke på øyenskygger! Jeg har flere paletter fra TheBalm og jeg elsker virkelig alle! Her kan du lese omtale av theBalm NudeDude og theBalm NudeTude!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *