theBalm NudeDude

theBalm er et makeupmerke som virkelig er i vinden om dagen. De har masse herlige produkter og har blitt en av mine favoritter. I dag skal jeg fortelle litt om theBalm NudeDude øyenskyggepaletten. Paletten kjøpte jeg denne måneden og jeg må si at jeg elsker den!

Nudedude

Som du kan se så har palettet et lekent og stilig design, slik som de andre produktene fra theBalm har. Man blir alltid i godt humør av disse produktene. Paletten inneholder 12 pigmenterte, deilige øyenskygger i nydelige farger.

nudedude3

Her er det øyenskygger til alle anledninger, både bryllup, hverdags og fest. Jeg må si at jeg har fått meg noen favoritter allerede. Faithful er en nydelig fersken/gull farge som passer perfekt til å legge på lokket for å få en litt metallisk effekt. Den er helt rå! Feisty, Funny og Flirty har også blitt flittig brukt så langt. Flawless en en matt lysebrun øyenskygge som passer perfekt til å legge i globalen for å ha et godt underlag til blending av andre øyenskygger. Den minner en del om Sultry fra theBalm NudeTude paletten.

theBalm NudeDude – overgår alle forventninger

nudedude1

Se så nydelig Faithful er! Ooh, denne er fantastisk. Jeg har lagt denne med våt kost og dette gir den litt metallic finish. Fit og Firm er også flotte. Egentlig så kan jeg vel konkludere med at jeg elsker nesten alle fargene.

nudedude2

Den siste tiden har jeg blitt veldig svak for burgunder, plumme, lilla og gammelrosa. Feisty, Funny og Fine passer perfekt til dette!

Konklusjon;

  • Her er det 12 svært godt pigmenterte øyenskygger
  • Skyggene er kremete og gode å jobbe med
  • Perfekt palett til å ha med på tur
  • Fin pris
  • Du får kjøpt den i butikker som fører theBalm

Jeg må si at jeg er superhappy for at jeg kjøpte dette palettet. Det har overgått alle forventningene jeg hadde til det, og jeg får ikke rost det nok. Jeg må si at kvaliteten på skyggene er mye bedre enn for eksempel Mac – i mine øyne. theBalm NudeDude og theBalm NudeTude er absolutt to gode investeringer. Å velge mellom disse to er umulig, de er så fantastiske på hver sin måte. Man må rett og slett ha begge to.

Har du prøvd theBalm NudeDude?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/e/7/sminkebloggen.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *